UTEN BEHANDLING VIL JEG DØ

Idag våknet jeg opp litt stiv og støl etter gårdagens trening. Jeg strekte meg og gjespet i seriøst kanskje 10 minutter. Jeg fomlet meg ut av sengen til slutt og tenkte, NEI ESPEN. Dette er en bra dag. Opp og hopp og på trening med deg. NY DAG med nye muligheter. Jeg er heldig som kan riste av meg gårdagens treningsverk, dette er desverre ikke realiteten for alle. Noen våkner opp hver bidige morgen med en sykdom de ikke kan riste av seg. Noen er under behandling, andre står i kø for å få hjelp for verket i kroppen, mens andre… de får ikke den hjelpen de trenger.

 Vakre Julia er en av mange som våkner opp hver dag og får sykdommen smelt i trynet. Julia Fink har blitt rammet av Multippel Sklerose (MS), en sykdom som rammer sentralnervesystemet. Denne forårsaker nedsatt hukommelse, synforstyrrelser, balanseproblemer, samt manglende kontroll over muskler. For Julia utvikler sykdommen seg raskt og hun opplever alvorlig funksjonssvikt i kroppen.

Hun kan ikke riste av seg smerten, men verst av alt så vil ikke Norge gi henne behandling for å bli frisk. Men heldig er Julia som har verdens beste venner som har startet en innsamlingsaskjon slik at Julia kan få den hjelpen hun trenger.. i Russland. Hun har pratet med flere som har gjennomført behandlingen i Russland. De er i dag friske og hun kommer selv å gjennomføre denne behandlingen i januar 2018. Dette vil koste henne en halv million kroner, da dette er en behandling den norske stat ikke støtter.

Denne saken rører meg sterkt. Julias venner, Sandra, Mari, Johanne, Mats, Tove, Ariela, Anniken, Stine, Karoline, Susanne og Camilla minner meg om min vennegjeng. Vi går gjennom ild og vann for at vi alle skal ha det bra. Jeg ville gjort akkurat det samme som dem.

Hvis du vil bidra til å hjelpe denne unge frøkna så vil det hjelpe henne, men sier også mye om deg. I 2017 har vi opplevd så mye elendighet på denne jordkloden. Å spre litt kjærlighet til en enkeltperson som virkelig trenger det er det minste vi kan gjøre.

HER er link for kontonummer og mer info

Share the love ♥

Vi ses på snapchat & Instagram @Espenhilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Anny-Elise

  For en fantastisk person du er Espen, dette står eg i stor respekt av <3

 2. Jeg syns dette er stort av deg og nå ut til så mange som kan hjelpe! Jeg har bidratt

 3. Vippset✅ Ha en fin Søndag!

 4. Du har ett Stort ❤️Espen.
  Er selv kronisk syk, med ME. Det er så viktig at verden for opp øynene.

  Du og din meny har hjulpet meg MYE. Gått ned i vekt og mer energi. Så blir jeg glad av å lese bloggen din. Og nå ser jeg deg på bloggerne.

  Stå på Espen!

 5. Camilla Claussen

  Hei Espen! Vi fikk med oss i dag at du hadde skrevet om vår venninne Julia.
  Tusen takk for at du skriver om dette og deler historien. Det betyr enormt mye for oss. Hilsen Camilla og resten av jentene <3

  1. Espen Hilton

   Dere er fine <3