FORDOMMER

Reklameforenkompismedfordommer

Du har det, jeg har det og Ørjan Burøe har de hele tiden. Dette er et show man virkelig burde få med seg om man er i Oslo. Jeg lo, gråt og showet fikk meg til å begynne og tenke litt på hvor lett man dømmer ut fra et førsteinntrykk.

Fordommer kommer i så mange forskjellige nyanser, alt fra hva slags hudfargen et menneske har, hva man,jobben med og klestilen man bærer på. Det er rett og slett trist, men vi har alle fordommer. Showet til Ørjan er fint, men bedre beskrevet så er det veldig viktig.

Showet går på Latter i Oslo, takk for at jeg fikk delta på den store dagen din kompis.

ALL LOVE ♥

Billetter finner du, men showet er nesten utsolgt så hurry up HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *