JEG LEGGER MEG UNDER KNIVEN!

God morgen dere og glad søndag!

Jeg har lenge sett at det er blitt en trend i sosiale medier og blandt noen av mine blogg «venner» å legge seg under kniven for og gjøre drastiske endringer.

Folk må gjøre hva de selv ønsker med sine egne kropper, men personlig så hadde jeg nok aldri fortalte det på en blogg at jeg har fått ny rumpe siden 75% av statistikken er unge og usikre jenter, men vi er alle forskjellige og har forskjellige behov å vise frem.

Jeg har hvertfall funnet ut at «jeg legger meg også under kniven nå» men for min del er det for og kunne lese og skrive uten og alltid ha på meg briller. Med et syn hvor det ene øyet er -0,5 og det andre er -5 skal jeg love deg at det kommer utfordringer på veien.

Dette kan skje med dårlig syn:

  1. Ofte går jeg rett forbi folk jeg kjenner.
  2. I går ga jeg en av ex-kjærestene min en SUPER LIKE på Tinder! Så da slettet jeg Tinder ved og sette ny rekord ( 2 sekunder)
  3. Man kan falle av tredemøllen (ganske så flaut)
  4. Man anstrenger øynene alt for mye slik at man blir fort sliten og trøtt.
  5. Man kan fort skriver feil navn i en viktig mail slik jeg gjorde en gang: » Hei Trude, her kommer mailen du ønsket bla bla bla.»   Personen het Trond!  Dette sto i mailen som kom tilbake: » Hei Ester, takk for mail, du hører fra oss innen kort tid »  (fuckmylife)
  6. Når du stalker folk på instagram og plutselig trykker du hjerte på bildet de la ut for 18 uker siden. ( Thats cool)
  7. Du lager verden beste havregrøt til frokost, men istedet for kanel tømmer du over piffi-krydder! (tastelikeshit)
  8. Du kjøper en døds fresh jakke som du skal ha på deg på premierefest, så kommer hjem og tar et bildet av deg og jakken som du skal poste på bloggen, men så ser du hvor utrolig stygg den faktisk er. Det handler kanskje mer om å ha dårlig smak der og da, men jeg legger skylden på synet mitt også.
  9. Kan man skylde på synet om man har hatt et dårlig one night stand?

Uansett, dere skjønner problemet!

PS: Jeg er også dyslektiker, så den idioten som fant på å kalle det for dysleksi, har virkelig ikke skjønt begrepet dysleksi!

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @EspenHilton eller min faceplace profil HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Du er så sinnsykt kul 😀 har man en dårlig dag så er det rett inn å lese bloggen din og le godt når du legger ut sånne fine innlegg