Dette får dere se i sesong 7 av bloggerene!

Glad weekend guys!

Nå begynner ting og nærme seg med stormskritt, tre dager igjen og bloggerene er tilbake.
I går var det pressedag og jeg tror dere seere har veldig mye bra i vente. Jeg har ikke fått sett noen ting, men i følge journalistene og spørsmålene som kom skjønner jeg at det både er drama på kjærlighetsfronten med flere av oss denne sesongen, og drama internt med noen som deltar i serien.
Personlig så føler jeg meg som en deltager i The Hills som gikk på MTV back in the day. Jeg er Lauren selvsagt så da skjønner dere fort hvem som er Heidi og Spencer.  Jeg håper dere liker sesongen som kommer på mandag på TV2 livsstil. Jeg har ikke TV og ser aldri på noe jeg selv er med på, men siden vi har intern premiere på søndag skal jeg se noen klipp av hva som kommer.
Ellers mine damer og herrer. Ha en magisk fredag. Jeg logger snart inn igjen.
Ses på Snapchat & Instagram @espenhilton
Fotocred: Espen Solli/ TV2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *