SLIK LAGER DU SØTPOTET FRITES

God søndag dere.

Som regel inneholder mine sunne middagsrettet alltid en dose med søtpotet, og det finnes mange måter du kan leke deg frem på med denne geniale grønnsaken. En favoritt er søtpotet frites, super bra for både kropp og sinn. Jeg liker miksen av søtpotet frites, kylling med en dash rød pesto.

Man skulle tro dette var en reklame for Pepsi Max, det er det altsår ikke!

Slik gjør du:

Skrell søtpoteten og kutt den opp slik at de ser ut som en pommes frites. Deretter legger du søtpotetene i en kaldt vann i ca 15 minutter. Etterpå siler du ut vannet og legger søtpotet frites i en plastikkpose, hell i litt maizena og olje og bland dette godt sammen. Legg søtpotetene på et stekebrett med litt mellomrom, inn i midten av ovenen med dem. Ovnen den har du satt på 250 grader og 15 minutter etterpå har du laget dine helt egene søtpotet frites.

Sunt, billig og bra for kroppen.

Kryddertips: Maldonsalt, Allround eller Piffi. Sååå sykt digg.

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Charlotte

    Flink du er : )

  2. Takk for tipset 🙂 det skal jeg prøve neste gang 😉 jeg får de nemlig aldri så sprø som jeg vil! Ser jo at dine er det <3
    Søtpotet er bare best 🙂
    Ha en super dag!