Når naboen vant Idol!

God morgen damer og herre.

For mange årsiden ble jeg forelsket i naboen min, hun var høylytt, mørk i huden og sang som ei gudinne på de årlige fotballkampene. Det var litt som om jeg var med i en highschool film, bare at jeg alltid satt på benken og spiste pølser og drakk brus (dårlig på banen han Espen) men i pausen var hun alltid på den hjemmelagte scenen og sang til en stappfull og stolt bygd.
Det var som om hun var Vennesla`s egen Whitney Houston der hun sto og gaulet med gullstrupen. Herregud, var så forelsket jeg ass! Eller trodde jeg var det, litt som da jeg trodde jeg var veldig forelsket i Pamela Anderson Lee og hadde dekket hele rommet med bilder av henne. Det jeg prøver og si er på lik linje med Pamela hadde også naboen min stjernefaktor fra hun var ei lita ung jente og begge disse smeltet i øyene mine.
Da jeg flyttet til Amerika for å bli superstjernes snakket jeg og naboen sammen, og jeg sa: Du burde melde deg på Idol, du kjæme te å vinne hæile dritden. Nesten et år etterpå satt jeg og hørte på Idol finalen i Los Angeles. Ååååååå vinneren er Jorun Stiansen kom det fra den andre linja. «SAAAATANIGATA» ropte jeg så høyt jeg kunne (så stolt)
I dag skjer det igjen. Jeg er ikke lenger så forelsket i deg, men du er like viktig for hjembyda vår som før og du har en større stjernefaktor enn veldig mange, og jeg gleder meg til å heie deg frem til finalen i årets Skal Vi Danse 2017. Super glad i deg J-bird ♥
Du vil alltid være bygdas deiligste idol ved siden av meg så klart <3
Heeeeia Jorun og husk å stem folkens, vi ses på snap og instagram @EspenHilton
All love!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *