JEG SKAL PÅ MØTE MED ORDFØREREN I VENNESLA!

Hei Torhild og tusen takk for facebook kommentar på dette innlegget HER!

-Neste gang du er i Vennesla så er du hjertelig velkommen til en prat på mitt kontor. Jeg tror det hadde vært nyttig for da kunne jeg få muligheten til å rydde en del fordommer av veien. Du tillegger meg motiver og egenskaper som jeg håper og tror jeg ikke har. Det synes jeg er trist. Det er ikke så mye som oppnås med hetsing eller latterliggjøring. I et raust, tolerant og inkluderende samfunn så er det vel rom for ulike meninger så lenge man holder seg innenfor lovens grense…..

At du mener jeg tillegger deg ting, så beklager jeg det. Men om du ikke skjønner konsekvensene av hva som kommer ut av munnen din etter så mange år på beina, da føler jeg kanskje det er på tide og tenke før man uttaler seg? Dine uttalelser og handlinger når ut til veldig mange mennesker og de kan treffe usikre barn med et smell. Du må, og du skal selvsagt få ha meningene dine, men når det handler om hvordan dette kan påvirke usikre barn, stepper jeg lett inn og sier at dette ikke er okay. Som voksen dame må du tåle den type kritikk. 
 
Det burde være samme regel i politikken som det er for oss bloggere. Vær varsom på hva man sier og deler. Vi bloggere burde ikke snakke om plastikk operasjoner, dere i politikken burde tre varsomt når det handler om histore og hvordan man bruker egen meninger i et mangfold. Dette min kjære Torhild er en del av historen vår. Flagget representerer frihet og kjærlighet og hvor det er rom og plass til alle uansett legning. Jeg anbefaler å lese litt historie om Stonewall-opprøret som tok plass i juni 1969 ved 43 Christopher Street i New York City.

Jeg takker selvsagt ja til at vi to kan møtes på kontoret ditt neste gang jeg er hjemme i Vennesla.

Kanskje vi kan gjøre noe sammen slik at vi kan gjøre det lettere for barn som vokser opp i vår fine hjembygd. Hadde ikke det vært noe? Kanskje du og jeg skulle holdt litt foredrag sammen, jeg tror vi sammen kunne gjort bygda vår stolt. Jeg kommer mer enn gjerne hjem og holder foredrag på skoler HELT gratis om hvordan det er å være en underdog, et tidligere mobbeoffer og det å være en liten gutt som var redd for å være seg selv fordi noen mennesker snakket om ting de ikke viste noen ting om. Det påvirker mer enn man tror!

Du skriver: «i et raust, tollerant og inkluderende samfunn, er det vell rom for ulike meninger»
Det er jeg helt enig i. Folk kan mene hva de vil, men er ikke da din jobb som ordfører og legge til rette for ett raust, tolerant og inkluderende samfunn? Heis flagget og legg til rette for at de som kanskje føler seg svakest kan føle seg inkludert. Så kan folk heller få MENE noe om dette privat. Men du forsømmer din jobb som ordfører og lever ikke etter egne ord når du velger og ikke inkludere. Det er forskjell på ord og handlinger. Du prater mye men leverer lite på denne fronten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Christine

  Tar av meg hatten for deg! Dette var utrolig bra skrevet Espen! Du har ikke vurdert å reise rundt og holde foredrag på skoler? Din historie kan hjelpe mange!

 2. Respekt Du er ett forbilde for mange unge i dag

 3. Charlotte

  Utrolig bra skrevet, Espen! : )
  Bor du i Vennesla?

  1. Espen Hilton

   Hei, nei jeg bor i Oslo.

   1. Charlotte

    Regner med at du får en god del oppmerksomhet når du ute i Oslo. Du er jo dødsfin! : )

   2. Espen Hilton

    Så hyggelig sagt, merker ikke så mye til det ass!

 4. Veldig bra skrevet Espen. Jeg er helt sikker på du kunne gjort veldig mye med å holde foredrag. Heier på deg!

  1. Charlotte

   Du får bare ta det som et kompliment, vet du! 🙂

 5. Camilla

  Så flott hun svarte! Da hun svarte meg var svaret barnslig og frekt. Håper dere får en fin prat, og at du kan åpne øynene hennes. Et foredrag eller to her i bygda troe jeg er viktig. Åpenhet rundt teamet homofili og at barn og unge kan se at det er greit å være seg selv. Kanskje dette også er lurt på barneskolen? Jeg er stolt av at du reagerte, og måten du reagerte på! Tusen takk!

 6. Heidi Linda Ormseth

  Heia Espen…
  Heier på deg…og når du er i Vennesla så hadde det vert veldig gøy om du hadde tatt deg tid til en lunsj sammen med meg på Mulighetenes Hus (tidligere Karly-kiosken). Jeg følger deg på Snapchat og for å si det rett ut: You lighten up my day.
  Du er ærlig, morsom, kul, flott,m.m.m…og jeg setter stor pris på at du viser at det er OK å være annerledes.
  Ønsker deg en fin dag og ei fin uke, så håper æ at vi kan treffes over en deilig lunsj…når det måtte passe for deg
  Klemz Heidi Linda