JEG FLYTTER HJEM!

God mandag og farvel til både ferie og våkenetter med Netflix & chill!

Det er nå jeg skal fortelle dere hvor fantastisk ferien min har vært, alle destinasjonene og menneskene jeg har vært så heldig og få møte gjennom sommeren, men sannheten er at denne sommeren har vært helt forferdelig med tanke på bo situasjon. Noe som har gjort meg stresset, trist og rett og slett mistet mye av kreativiteten til å blogge, dele og inspirere.

Leiligheten min skulle vært ferdig i mai, tenk det! Nå er det siste uken i juli og endelig kan jeg få flytte hjem, og det føles veldig rart etter å ha bodd i en koffert siden jeg kjøpte den i april. Utenom å bo i et oppussing objekt har jeg bodd på sofaen hos en kompis, og de siste ukene har jeg fått låne leiligheten til to venner som er på ferie.

Men i dag skal jeg med andre ord flytte hjem og begynne mitt nye liv, i min nye og ferdig oppusset leilighet. Så nå håper jeg dere gleder dere til mye inspo av farger, sofa, gulv, kjøkken og marmor. I kveld skal jeg kose med på balkongen igjen.

Vi ses på Instagram & Snapchat @Espenhilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *