EN AVGJØRELSE!

Det skjer så mye om dagen at jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, og da klokken slo 09:39 i morges sto jeg utenfor leiligheten min og lurte på om jeg skulle dra til venstre eller høyre, øst eller sør. Sulten og sliten var jeg også etter jeg hadde pakket ned hele leiligheten. Planen var Palmesus 2017 og gjett om jeg hadde gledet meg, vip billetter og feiring av sommerens beste festival, og jeg kunne sitte på med to stykker til sørlandet enten på torsdagen eller i dag, men jeg klarer rett og slett ikke tenke. Hva gjør jeg? Jeg tar kofferten og sjekker inn hos Mia.

Her skal jeg bo til leiligheten min er ferdig.

Jeg ble også invitert på middags date av et stykke hyggelig menneske, men stresset i hodet ville ikke la meg ta en avgjørelse der heller så da måtte jeg sende en melding og takke nei. Jeg trenger en real ferie NÅ!

Apropo ferie og date, jeg ble også invitert på lang weekend til en vakker by i sørvestlige Sveits ved navn Genève, men sitter forsatt her å grubler så nå må jeg få noen andre til å bestemme litt over hva jeg skal finne på denne helgen, ellers blir jeg sittende på sofaen og ta en overdose med pepsi max!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *