VG LISTA TOPP 20

FOTO: Lars Askheim

Hey mandag!

Hva gjør man når to av de gøyeste og beste festene er på samme dag og starter på samme tidspunkt? Wigle wigle wigle…

Lene og jeg bestemte oss for å dra på rådhusplassen for å sjekke ut VG-lista først, så vi tok med oss gaven og et par glass med vin etterpå dro vi for å feire gebursdagen til John Christian Elden som ble 50 år, hipp hipp for han, og klapp klapp igjen for tidenes sommerfest. Det er rett og slett ingen andre som lager slike fantastiske fester som JC og Sol.

Jeg følte liksom dette kortet passet godt inn da jeg kjøpte det, mulig bare min humor.

Jeg fkk ikke tatt så mye bilder denne dagen, mye tyder på at jeg hadde det veldig moro med telefonen i jakkelomma mesteparten av kvelden.

Vi ses på snapchat & instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar