VELKOMMEN TIL MITT NABOLAGET GJENNOM DEN MAGISKE LINSEN!

Annonse

Heia dere.

Jeg er en av de få heldige som har fått lov til å teste denne ut fantastiske telefoenen – Zenfone Zoom S en stund nå, og nå har jeg veldig lyst å vise dere hvor god kvalitet denne telefonen har. Så bli med på en liten sommertur gjennom telefonens kameralinse fra parken på utsiden til balkongen i 18 etasje.

Når det kommer til telefonen sin zoom slipper du faktisk å vente på å finne fokuset, den finner den automatisk innen sekundet, og bildene, ja de er knall gode.

Jeg er en av de i Norge som har flest følgere på snapchat og med tanke på hvor mye jeg snapper er det ekstremt viktig for meg med en telefon som har god kvalitet på batteriet, der treffer Zenfone Zoom S veldig bra. Så trenger du en telefonen som ikke bare er rå på bilde kvalitet og design, men også har et batteri som varer – da er Zenfone Zoom S telefonen for deg. -og er ikke batteri så viktig, men du ønsker å ta fine bilder sammen med familien på ferie, da er også denne telefonen riktig for deg.

Zenfone Zoom S har noe for en hver smak. Kamera kvalitet, batterilevetid og et sexy design som er holdbart på festelig opplevelser

Bilde med isen er zoom-effekten på 2,3 x

På de tre bildene under kan du se jeg bruker 1,0 x –  2,3 x til 5,0 x zoom. Utrolig bra om du spør meg

En annen favoritt med Zenfone Zoom S er at jeg kan sette telefonen på manuel innstilling samme som jeg gjør med vanelig kamera, herfra kan jeg selv leke med farger og lys for så og ta det perfekte bildet. Dette er noe jeg aldri har opplevd med en telefon før. Dette gjør faktisk telefonen til den perfekte blogge-telefonen om man elsker å ta bra bilder.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *