HVA ER SELVTILLIT FOR DEG?

Inneholder gratis produktplassering/reklame

Heia dere,

Telefonen ringte for en liten stund siden og det var Shape Up som spurte om jeg hadde lyst å dele mine tanker om selvtillit og hva dette er for meg, sa jeg JAAAA med en gang.

 Det er mange saker jeg brenner for og en av de er nettopp dette med å stole på seg selv og ikke la tankene og meningene til andre definere eller gjøre deg mindreverdig. Vi blir ikke født med dårlig selvtilitt, det er noe som blir skapt på veien på  samme måte som mobbing. Ingen blir født til å mobbe andre mennesker, det skjer fordi noen er mer trygge på seg selv enn andre, og det er det ikke alle som tåler å se.

For meg handler selvtilitt om å være din autentiske selv, da er du både sårbar og ekte, og hvor vakkert er ikke det? Livet er alt for kort til at du ikke skal få elske deg selv. Gå med strak rygg og vær stolt av den du er, og hva du har fått til i livet.

Vi er alle forskjellige, men på en måte er vi alle veldig like også fordi vi trenger å bli sett og føle på nærhet. Vi leter alle etter vår egen suksess i livet enten om det er jobb eller å finne vår store kjærlighet.

 Så smil, le og vær din autentiske selv. For du og jeg, vi ganske så like.

Tusen takk til Shape Up for at dere lager et av de viktigste bladene vi har i landet, gleder meg til neste utgave allerede.

Vil du ha 6 fete magasiner om mat og helse til en billigere pengesum (179kr) Send HILTON til 2205.

 Dette var litt gratis reklame på bloggerten fordi det er viktig for meg at alle mennesker er glade i seg selv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *