FESTIVAL SOMMEREN 2017

God mandag fine folk.

Festival sommeren 2017 ble kicket igang på lørdag med et pangsmell i Vennesla, Hunsfest var første stopp. En hærlig festival med sørlendinger som så glade at man skulle tro vi tok lykkepille hver time, men lykken vår kommer nok fra at hele bygda har fått seg barnevakt og kan ut å nyte egenprodusert øl og kjenne solen varmer i ansiktet.

(Husk faktor 30 folkens)

Mye av det som skjedde på festivalen egner seg ikke på bloggen, så da er jeg kjempeglad for at jeg spilte det inn og det vises på Bloggerene til høsten. #livet

Jeg tror jeg var opp på scenen en liten periode å danset da Ida Maria sto for vokalen, men jeg er ikke helt sikker. Jeg har et par skrubbsår på armen, og leppestift på skjortekragen.

Kjære Hunsfest, til neste år ønsker jeg meg artister som Luksus Leverpostein, Julie Bergan og helst Aha, men siden Morten sine billett priser er så høye om dagen (4000kr for en billett) Så regner med han ikke får komme hit med tanke på salget.

Nå er det ny uke, nye ting på kalenderen og om noen dager er det ny musikk happening

-VG LISTA 2017

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hvor er det du ser KUWTK?
  Takk på forhånd!<3

  PS: YOU ROCK

  1. Espen Hilton

   Hey:D

   Den siden er dessverre borte nå.