4700 Vennesla!

Glad torsdag dere.

Jeg er i et litt løpende hjørne i dag, alt skal rekkes fra pakking, lade opp alle duppedingsene slik at jeg er klar for helg hjemme i Vennesla. Det er festivaltid og Bingkveld. Ja, nå tenker dere nok -Festival og Bingo. Om dere lurer på hva slags sammenheng disse har kan det stemme at dere ALDRI har vært i Vennesla.

Så la meg oppsummere hvorfor Vennesla er så forbanna bra og til tider en litt «merkelig» plass for folk utenfra

Torsdager er det Bingo aka RADIO LOLAND, muligens Norges beste kvalitetstid med venner og familien. Hver torsdag møter man gjengen og spiller om å vinne heldiggrisen som i dag er på 70K. Hallaaaao… Vinner jeg disse i dag skal jeg på ferie nesten uke! Jeg blir seriøst alltid nervøs når jeg spiller dette og om jeg vinner tørr jeg nesten ikke ringe inn, ha ha. Thats funny!

Om du trodde Bingo var teit og harry, ja da skal jeg love deg at du aldri har spilt Bingo i Vennesla, dette er rett og slett vår egen lille maskot. Fy faen, (beklager banningen) Men dette gleder jeg meg til i kveld.

Festivalen i Vennesla aka Hunsfesten 2017 samler ikke bare hele bygda på en og samme øy, men folk helt fra Kristiansand til Lindesnes fyr okkuperer alle taxiene og bussene slik at de kan være med på moroa, og er det noen som kan feste, ja da er det oss fra Vennesla, for om du trodde Paradise hotel var moro, velkommen til 4700 Vennesla!

Du kan ta vinen bort fra jesus, men du kan ikke ta jesus bort fra vinen, if you feel me. Btw: Vi lager også vår egen øl som inneholder nok av prosenter slik at alle glemmer hva som skjedde i går. Og det er bra for vi vil neppe at folk skal lage rykter og sitte å sladre…..

Har du ikke fått billetter til Hunsfest 2017? Ikke noe problemer, du kan se festivalen i stua til høsten. Da kommer den nemlig på Bloggerene.

Thats right, i represent my people, and my people are fabulous rednex

Utenom å feste er vi også noen jævler på trening. Jeg har mitt egent kort som ligger hjemme å venter på meg, men om været er fint trener vi ute. De perfekte plassene er skogen, tømmerrenna eller på moseidmoen skole. Du kan også løpe «rundt» Vennesla.

Sannheten er at det faktisk ikke er rundt Vennesla, det er en runde på 3,5 km, men den føles lenger og jobben blir gjort.

Nå skal jeg løpe rundt Oslo (1 km) før jeg må kaste meg på toget.

Vi ses på snapchat & Instagram @Espenhilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Synd å gå glipp av Hunsfest og Espen, men stikker til Tyrkia ei uke ☀️ bye felicia

  2. May Brit

    Fantastisk skrevet ….. Gleder oss til Hunsfest☀️