Jeg har verdens beste gladmelding :D

annonse

Hei dere.

Her kommer en gladmelding til alle hobbyfotografer, influencers og dere som vil dokumentere fantastiske sommerminner med familien. Nå kan vi endelig ta skikkelig kvalitetsbilder uten å drasse på et svært kamera. 

Dere som har fulgt meg på bloggen eller kjøpt boken min SELFIE vet at bildekvalitet er viktig når jeg jobber. Da Zenfone Zoom S dukket opp på markedet så måtte jeg teste den ut for å se om den lever opp til det den utgir seg for å være. Og vet dere hva mine snertne damer og herrer. Zenfone Zoom S har kvalitet man skal lete lenge etter!! 

Nå slipper du å dra med deg det ”store” kameraet over alt. Ting blir faktisk mye lettere, tro meg! Dette er virkelig blitt en helt ny verden for meg. Skal jeg ut å reise kan jeg faktisk legge fra meg fotokameraet hjemme om jeg ønsker det. Og jeg trenger ikke drasse med meg masse ekstra linser for å få god bildekvalitet. HELLO HOLLIDAY, here I come! 

Jeg har testet Zenfone Zoom S i noen uker nå og bildene blir helt fantastiske, pluss at jeg kan gjøre jobben min direkte fra telefonen. Nå kan jeg ta bildene og laste rett opp på bloggen for kvaliteten er fantastisk så bra med telefonen.

Zenfone Zoom S gjør at jeg nå kan zoome inn på objekter med en skarphet som tidligere ikke har vært mulig takket være et kamera som har 2,3 x optisk zoom og 12 x totalt zoom. Helt rått faktisk.

En annen fantastisk ting med Zenfone Zoom S og da mener jeg FANTASTISK er at den kan ta bilder med skarphetsdybde og Bokeh-effekt. For dere som ikke vet hva dette er så la meg forklare: Bokeh-effekt er det altså det de fleste motebloggerne bruker i Norge. Bokeh er en fotografisk betegnelse som refererer til områder i bildet som er ute av fokus. Uttrykket kommer av det japanske ordet ‘boke’, som betyr uskarp.

Funfact:

Bare foto objektiv i seg selv koster 6599 kroner til mitt fotokamera, hvor rått er det ikke at man faktisk får dette innebygd i telefonen. Livet til en blogger/forfatter blir bare lettere og lettere ass.

Som blogger/influencer må man også ta bilder i mørket noen ganger, dette er ikke jeg så veldig fan av men på denne telefonen finnes det fargekorrigering sensor og en blender som slipper inn ekstra mye lys, noe som gjør at bildene ser helt knall ut på kveldstid også. 

Zenfon Zoom (Zenfone Zoom S) har ett manuelt Pro mode som gjør at du kan selvkontrollere hvitbalansen, eksponeringen, ISO-følsomheten og lukkerhastigheten. Can i hear you say AMEN JESUS!

Totalt oppsummert kan vi vel kalle denne for markedets desidert beste smarttelefon!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *