Caroline X Adax

Reklame for en kompis

Heiia folkens,

Utenom å våkne opp med tett nese og sår hals, er jeg også tom for strøm på barbermaskinen og laderen finner jeg ikke etter jeg nå har flyttet på meg, men utenom det så tror jeg dette blir en veldig bra dag altsår. Gårsdagen var hvertfall koselig da kompisen min lanserte enda en ny kolleksjon for Adax. Herregud, disse damene får det til.

Caroline for Adax i går, og i dag er det best-buddy Lene som lanserer sin tredje kolleksjon for Bik Bok. Er så stolt jeg. Kreative og fine sjeler.

Denne gangen har veskene til Carro en litt mer «NYC» girl on the run følelse rundt seg. Hun jenta som trenger en kul veske men har litt hastverk, disse veskene kan også mine litt om noe (VB) Victoria Beckham selv kunne laget. Gled dere til de kommer i butikken, hørte jeg UTSOLGT?

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *