Adrenalinet i kroppen pumper som aldri før.

I det siste har jeg kjent at det er på tide med en virkelig forandring. Jeg trenger å finne frem min indre rebel. Du vet den personen inne i deg som tar deg med på noen nye bølger i livet? Kjenner du ikke til din indre rebel er det virkelig på tide at du finner den.

Torsdag skjer det for min del, og jeg kommer til å avsløre en litt ny og kanskje mer crasy Espen, om det er mulig, ha ha. Neida. Jeg har gledet meg veldig lenge til å gjøre dette, men kjenner også at jeg er litt «redd» for å gjøre det. Så hva skal man gjøre når man kjenner på følelsen av «redsel» for å gjøre en forandring? JUST DO IT! Du skal kjenne at du lever, kjenne adrenalinet i kroppen pumper som aldri før, det er først da din indre rebel kommer frem.

Du trodde kanskje jeg skulle ta en ny tattoo nå? Det skal jeg også, men ikke på torsdag.

Hva får man om du tar en flamingo, palmer, hav, sol, sommer? Stay tuned 😀

Ses på instagram og snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *