The magic sauce!

God mandag dere,

Håper dere er klare for en kick as dag på gymen etter jobb. Jeg vet de fleste vil enten hjem på sofaen eller sette seg i solen og nyte resten av fridagen dagen, men om du har sittet på rumpestumpen hele dagen fortjener kroppen din 15 -20 minutter med litt trening. Orker du ikke dra på treningsstudio, så gjør treningen ute i solen. Alt du trenger da er deg selv og faktor 30 på kroppen og du er fit for fight.

Etter trening må kroppen av masse deilig næring. I det siste har jeg laget kylling «gryte» jeg kaller det hvertfall gryte, sannheten er at den inneholder 400 gram kylling, en hel broccoli og noen dråper med verdens beste saus.

Jeg er ikke kjempe forelsket i brokkoli, men det er en ektrem viktig næringskilde for kroppen så da må jeg bite tenne sammen og late som det er det beste jeg vet, ha ha. Neida. Jeg bruker noen dråper av denne sausen Sweet baby Ray`s barbecue saus. Husk, bare noe dråper over maten og rør det godt inn. Jeg elsker denne, men den har litt for mye sukker så vær rolig med tømmingen. Du trenger faktisk bare litt fordi smaken er så krafting at noen dråper er faktsik nok. Digg!

Hope y’all like it.

Vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei ☺ kunne du lagt ut dine favoritt øvelser for nedre del av magen som virkelig fungerer?

  1. Espen Hilton

   Hey Maren;) absolutt.

   La meg prøve å få gjort det i kveld 😉

 2. Victoria

  Hei! 🙂

  Har du noen tips for å få tilbake treningsmotivasjonen? 🙂

  1. Espen Hilton

   Hey Viccy!

   Absolutt. Jeg elsker å følge med på youtube, sjekke treningsvideoer der, finne frem ny musikk på spotify som gir et ekstra kick på kroppen, insta kan jeg også finne mye inspo, men det beste er faktisk om du kjøper deg nye treningsklær. Ingeting slår den følelsen av nye klær på kroppen.

   Eller kan du føle meg på snapchat, er ganske motiverende sier folk, noen mener jeg er gal, men ikke så nøye 😀

 3. Nammis, jeg elsker brokkoli og stekt kyllingfilet 🙂 Må teste ut tipset ditt 🙂