Samvittigheten tar over og jeg kommer ikke til.

Heia alle sammen.

Jeg har bestemt meg for å teste ut om kanskje dette kan være litt bedre. Jeg får så mange spørsmål på snapchat, og instastoryes dagelig om det ene og det andre, og når jeg jobber med tre overfylte platformer så er det ikke alltid jeg får tid til å svare, og da går det på samvittigheten min, og går det ikke ut over den, da går det ut over å være til stedet med vennene mine.

Jeg MÅ bare svare mine følgerene mine, to sekunder, ok?. Tre minutter etterpå sitter jeg forsatt å svarer. Jeg digger å være så tett med dere, men jeg må også ta en liten pause og kjenne litt på «livet» Derfor kommer jeg forsatt til å svare på alt og ingenting, men for at jeg skal kunne svare alle skal jeg se om det er bedre å bruke bloggen til dette. Så her kan dere kommentere så mye dere vil og jeg kan svare via en kanal, og ikke gjennom tre.

Skjorte – Jack & Jones. T-skjorte – Jack & Jones. Bukse – Diesel. Hatt – H&M. Solbriller – LeSpecs.

Uansett dere, i dag er litt kjip dag. Jeg har ligget i hele natt og bare vridd meg fra den ene siden til den andre. Jeg har fått maks tre timers søvn og det hjelper ikke når man har feber. Jeg tror jeg har kjørt meg litt for hardt med tanke på trening og jobb, så i dag skal jeg rett og slett bare ligge i sengen og bli frisk.

Vi ses på snapchat og instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Haaha latterlig.. både du og Lene Orvik.. trend eller?