Student middag til 4 dager for under 100 kroner.

God morgen dere.

Farvel til julen som varer helt til påske og hallo til den deilige hverdagen igjen. Jeg elsker følelsen av at folk kommer tilbake til spøkelsebyen etter å ha vært borte i snart en uke. Stresset begynner igjen, pengene kastet inn i butikkene fordi vi tror vi trenger noe nytt siden butikkene har vært stengt så lenge (3dager) og kjøleskapene blir overfylt med mat som til slutt bare kastes.

Studentene er også tilbake på skolebenken og i dag har jeg lyst å gi både de og dere med en stor familie en deilig og billig meny som er digg for kroppen og lommeboken. Er du alene og student ville jeg laget denne til fire personer, da har du fire middager til du kommer hjem fra skolebenken. Kjøp bokser på Ikea, de koster fem kroner stykk.

Husk mine kjære medelever, dere må ha energi når dere skal sitte mange timer å lese, og da trenger kroppen riktig næring. Får ikke kroppen riktig næring av fett, karbo og proteiner blir du både trøtt og ukonsentrert.

Det kroppen ikke trenger er dårlig mat som veldig mange kjøper på Deli de luca rett utenfor skolen, maten der er ikke bra for deg.

Dette trenger du:

-fullkorn pasta ( (dette kan du ta på øyemål )
-Fersk finhakket spinat eller ca 6 terninga frossen spinat.
-1 pakke blåmuggost, Castello.
-1 pakke creme fraiche.

Slik gjør du:

Kok pastaen alene.
Tin den frosne spinaten og klem ut alt vann. Ha det i en panne på middels varme og tilsett blåmuggosten, dette skal smelte sammen. Etterpå tilsett du creme fraichen og tilsett litt salt og pepper.
Om man vil kan man tilsett kjøtt, kylling eller så kan du gjøre som trenden i 2017 er: Kjør veggi.

Ps: En pakke med strimlet biffkjøtt ( indrefilet) du får på Rema 1000 til 59 kroner pakken.

Del gjerne videre! Ha en magisk start etter ferien og husk, 15 minutter på trening får vi alle inn i planen våres. Vi ses på snap og insta @ EspenHilton

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Prøvde denne til middag i går. Så enkelt og så godt! 🙂 Ja takk til flere enkle, sunne og gode oppskrifter 😀