Verdens beste ananas smoothie bowl

Da er det snart tilbake til hverdagen igjen, ungene skal på skolen og du skal på jobb. Energien burde være på topp slik at du kan levere det du får betalt for hver eneste månede. Derfor har jeg lyst å dele en deilig og litt over delikat smoothie bowl til dere i dag. Beste jeg har smakt på lenge. Jeg hadde ekstra god tid i dag så da ble looken på smoothie bowl ganske så sexy spør du meg.

Men du kan droppe selve ananasen på mandags morgen, men ved å bruke denne sparer du oppvasken og du tenker på miljøet. Den store bonusen er nok at ungene synes dette er ganske moro.

Step 1:

Kutt ananasen i to. Ta ut innmaten og legg det i smoothie maskinen. Bruk ananasen som smootihe bolle.

I selve smoothien trenger du dette:

Mager kesam, grønkål, ananas, mango og litt banan.

For å tilsette bra fett kan jeg anbefale dere litt mandler eller litt avocado. Da har dere proteiner, karbo og fett til den deilige morgen frokosten med familien. Alt dette legger dere i smoothie-maskinen og trykker ACTION!

Når frukten er knust godt, tømmer dere dette i selve ananasen. Gratulere, dere har nå en ekte ananas smoothie bowl. Tenk å gøy det er for ungene å lage dette. Alle skal få en ananas ♥ strø over litt kokos, da blir det knallert!

Vi ses på snapchat & instagram så lenge @EspenHilton

Del gjerne om dere vil det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *