DETTE ER HVA JEG HAR FILMET I SNART 6 MÅNEDER!

https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»479897

unnamed-20

Januar 05.01.2017 ringte telefonen min da jeg sto på butikken med Mia. Vi kranglet om hvordan vi skulle lage kveldens dipp, mager kesam eller majones? Det ble selvsagt mager kesam fordi det var mandag, og jeg er en helse freak! Men denne telefonen kunne virkelig ikke ringt på et bedre tidspunkt i livet mitt. Jeg var veldig langt nede, sto med mange spørsmål om diverse ting og følte meg veldig alene til tider. Jeg bodde hos kompisen min Mia så og si hele januar.

unnamed-41

Jeg har ikke noe YouTube kanal så det dere ser av meg «live» er på snapchat og Instagram, men nå føler jeg det er på tide å vise dere en helt ny side av hvem jeg er som menneske. Har jeg så mye energi hele tiden? Hvorfor trener jeg to ganger om dagen? Har jeg kjæreste? Hvem er igrunnen denne energiske personen som har så høy selvtillit!

Vel, det skal dere få vite, for nå har jeg slippet kameraet ekstremt tett inn på meg i snart halvt år. Jeg har lagt bort alt av kontroll og kan med hånden på hjerte fortelle at dette føles skummelt, gøy og veldig sårbart på en gang. Til høsten er jeg på tv-ruta hos TV2, og er nå en del av familien BLOGGERNE.

unnamed-40

Noen ganger må gi fra seg kontrollen for å kjenne på at man virkelig lever. Jeg håper og tror dette blir tidenes sesong på bloggerne. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gråte på kamera, men reality-tv er reality-tv!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Katharina

  Gleder meg til å se deg på TV skjermen

 2. Gleder meg masse!
  Ble så happy når jeg fant ut du skulle være med 😀

 3. Marte Boldvik

  Yayy! Jeg visste det 😀

 4. Wow, så spennende, Espen! Gleder meg til å se deg på tv til høsten 🙂

 5. Anne Vinnes

  Fantastisk, gleder meg til å se mer av deg på bloggerne. Du gir jo så mye av deg selv, og er et helt herlig menneske<3 diger klem til deg Espen

 6. Camilla

  Glede mæ! Ska sidde heime i stua i Vennesla å se på

 7. Så gøy, gleder meg til å oppleve ditt herlige sprudlende vesen live selv om det helt klart popper ut av innleggene dine også
  Ikke minst blir det bra og få en mannelig blogger blant alle jentene! Det er jo litt av noen damer du omgir deg med. Du og Lene er mine favoritter, duracell kaniner med et herlig vinnende vesen

 8. Åå, dette gleder jeg meg til. Du har super morsomme snaps til tider, har faktisk tenkt at du hadde vært perfekt til serien. Gøy å få se en venndøl og 🙂

 9. Irene Hansen

  Så spennende ,dette skal jeg se,du er en fantastisk person