Jeg gikk full på jobbintervjuet

inneholder annonselenker
unnamed-70

Det begynner å nærme seg 12 år siden jeg flyttet fra Vennesla for å satse på en jobb i storbyen, men veien hit har ikke vært en dans på roser for å si det sånn. Det er har vært mer nei og avslag enn «ja, gratulere jobben er din.» Men det som er jævla fint på veien er at man blir virkelig kjent med seg selv, hva man burde gjøre og hva men virkelig ikke trenger å gjøre. Herregud! Jeg har gjort så mye rart, men en ting jeg aldri har gjort er å ligge meg til en jobb. Man skulle kanskje tro dette bare var noe som skjedde på film, men tro meg, det skjer i virkeligheten også.

Jeg vil heller dra på auditions, faile og få avslag etter avslag enn å ta et lett ligg på fem minutter. I work hard for money!

unnamed-71

Bukse HER. Jakke: HER Genser: HER. Sko: HER


Jeg har dratt på utallige auditions både for film, tv og reklame, så mange at man skulle nesten tro jeg var desperat til berømmelse, ha ha. Uansett, det er to auditions som stikker seg veldig ut i minnekortet mitt den dag i dag.

Audition 1:

Min aller første programleder audition var på TV2, herregud! Det er såååå flaut ass. Jeg fikk tips fra en kollega av meg som i den tiden var programleder. Hun fortale om sin første audition, og hvordan hun håndterte nervene før hun gikk på.

Ta en shot rett før du gå på, Espen, sa hun. Det funker som bare det.

Jeg likte ikke shot i den tiden, så da gikk jeg for en flaske vin. Ett glass skader jo ingen!? Jeg var så nervøs at jeg plutselig hadde drikket opp halve flaska. Inn gikk jeg med munnen full av tyggis og halvfull, personlig så må jeg si at jeg nailet det dødsbra! Men det er nok en grunn til jobben ikke ble min. Hold dere unna alkohol før et jobb intervju folkens!

unnamed-69

Audition 2:

Det var samme programleder som sa at jeg burde dra på audition til å bli værmann. Javel tenkte jeg og dro på auditions. Jeg kunne ikke en dritt om været, og jeg tror ikke jeg kunne så veldig mye rundt Norgeskartet eller fylkene heller. Men jeg dro jeg, edru og super gira på å teste ut nye ting. Livet er spennende da!

Det er jo hva livet handler om, man skal teste ut ting, faile og så finne man også fort ut at værmann ikke helt var det yrket som passet meg. Jeg lærte også å ikke ta imot tips fra denne programlederen igjen.

unnamed-72

Men nå over til mitt beste tips om du skal på jobbintervju/audition eller kanskje bare en date. Faen, jeg har lyst å dra på en date faktisk, men det kan jeg skrive om senere.

Vil du bli lagt merke til på en auditions eller i et jobb intervju hjelper det å kle seg komfortabelt for da føler du deg bra også. Det er som å gå på trening, etter trening føler du deg vel, ikke sant? Det samme er med denne stilen jeg har på meg på bildene over her, alt sitter på som et skudd og jeg føler meg sexy.

Vil du skille deg litt ut fra mengden, ta på deg en sterk farge som gjør at personen som intervjuer deg husker deg på grunn av fargen på det ene klesplagget satt seg i hans/hennes minnekort.

unnamed-68

•Folk glemmer fort navn, men farger setter seg med en gang.

• Farger som rødtgult og grønt kan gjøre trikset.

unnamed-67

Nå skal jeg drepe kroppen min på trening. Håper dere var et kult lite tips.

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Morsomt innlegg! (: Det er tydeligvis mange ulike måter å få jobb på. Jeg er selv student, så trenger ikke å tenke på dette før noen år, men årene før jeg ble student, gjaldt det vel egentlig kun å ha en fin CV, søknad og gjøre et godt inntrykk på intervjuet. Jobberfaring er virkelig gull verdt. Men det aller viktigste er å være seg selv. Utgjør man seg for å være en annen person på intervjuet, tar det ikke særlig lang tid før det blir gjennomskuet i lengden ; )

  2. Link til jakken fungerer ikke.

    1. Sjekker 😀 Den funket tidligere