Velkommen inn i kjøleskapet mitt!

 (annonselenker)
untitled shoot-010-2

Halla folkens og glad lørdag

Jeg får veldig mye spørsmål om mat, trening og kosthold, og deler selvsagt gledelig det, men kjøleskapene mine viser jeg ikke for ofte. Det ene bruker jeg til grønt og skjønt, mens det andre bruker jeg til protein party.

La oss begynne med protein kjøleskapet mitt. Jeg pleier å ha litt mer kjøtt her, men det har jeg spise opp i løpet av uken Et tips når det kommer til biff, kjøp den på Joker. Der får man 150g biff til 24 kroner. Genialt.

Jeg spiser ikke mye junkfood og heller ikke godis, men om jeg skal kose meg ekstra i ukedagene tar to propud på rappen. Helt crasy han Hilton!

untitled shoot-012-2

ProPud kan du kjøpe HER.

ProPud proteinmilkshake HER

untitled shoot-013untitled shoot-003-5untitled shoot-011

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Forholdsvist megt protein drik du har dig!;-)

  2. Hei
    Kommet flere nye smaker med propuding..
    Sjokolade med appelsin, jordebær, vanilje med eple pai granola og sjokolade med banan og kakao granola..

  3. Bin vor drei Jahren aus dem Stubaital nach Wien gezogen. Ich konnte mit den Ski bis vor die Haustüre fahren oder vom Balkon in den Schnee springen. Es war eine großartige Zeit, aber ich genieße es auch in Wien. Selbst wenn es sporttechnisch nicht besonders interessant ist.