Bokturne 2017. Første stopp- Stavanger!

untitled shoot-005-3

Glad weekend folkens

Jeg er nettopp kommet meg tilbake til Oslo etter en dag i fantastiske Stavanger hvor jeg kicket igang med årets første bokturne event. Jeg blir bare mer og mer glad i byen og menneskene der. Neste gang skal prøve å være en hel helg, party, party! Har dere vært ute å festet i Stavanger? Jeg har gjort det en gang, elsk på uteplassene og stemningen. Neste plass jeg besøker i mitt «jetset» liv på budsjett er Bergen i mars. Gleder meg.

Jeg kjenner ikke så mange i Bergen, men jeg har plass til mange patriotiske bergensere i venneboka mi, la oss hooke,

untitled shoot-006

Jeg snakket om barndommen min, boken, mobbing, selvtillitsbygging og janteloven. Jeg synes det er så utrolig viktig å minne mennesker på at de må se seg selv utenfra en gang i blant. Klapper seg selv på ryggen og sier, you know what: Fuck off! For noen ganger er det alt som skal til for å ta steget videre for å fullføret målene dine.

Husk å si det høyt en gang av og til #Fuckoff

Det skjer noe i kroppen og hodet ditt når du minner deg selv på hvor du skal. Ha troen på deg selv, løft deg selv opp og ikke ned. Uansett hva andre tenker om deg og dine valg, så må de bare tenke. Det er tross alt dine valg, ditt liv og det er du som skal dit, ikke de som snakke bak ryggen din.

untitled shoot-008untitled shoot-004-2untitled shoot-003-3untitled shoot-002-2

Nå skal jeg pusse tenna, spise laks og leke meg på instagram og snapchat. Vi ses der @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Nora Dietrichson

  Hei! Kommer du til Kr.sand? Har kjøpt boken din, men det hadde vært kult med hilsen (hvis det er mulig, da…)

  1. Espen Hilton

   HEeeeei Nora.

   Ja, mulig. Jeg har ikke fått full oversikt enda, og klart det er mulig. Det er obligatorisk vettu 😀 Ha en perfekt helg.