Trening og opplevelse på ferie.

sp
unnamed-34

Heiiia dere.

Når man reiser på ferie til varmere strøk liker vi best å legge vi oss rett på stranden slik at vi kan få slappet av, bli brune og nyte deilige dager, og jeg elsker også det, men kroppen trenger også bevegelse selv om vi har ferie vet dere. Hva kan være bedre enn å leie sykler og tar på opplevelsetur med hele familien? Heeeell yes!

Det gjorde vi, og gjett om vi fikk oppleve øya Vieques på en helt ny og spennende måte. Helt seriøst så må dere oppleve øya Vieques, og hva den har å by på for dette er virkelig magiskt. Dette er en øy mine nære venner hadde elsker å bo på i 10 – 14 dager. Herregud for en plass og for noen fantastisk mennesker som bor her.

unnamed-25

Etter sykelturen dro vi videre med bil for å sjekket ut hva den andre siden av øya hadde å by på, her finner vi mye spennende historie. Gamle ruiner i jungelen, Sugar Mills Ruin, dette er hvor de lagte sukker back in the days. Du finner også øya sitt 400 års gamelt tre, Tree of life, magisk.

På veien ser vi villhester som vokter rundt hver eneste palme vi kjører forbi. Sykt vakkert faktisk. Nesten litt sånn eventyrlig om det hadde vært enhjørninger ass.

Vi avsluttet opplevelse kvelden med å padlet kayak i mørket i Bio Bay. Det er noe av det råeste jeg har fått oppleve, og dette er turistene sitt første valg på denne øyen. Du tar hendene i vannet og det er som det skinner diamater gjennom fingertuppene. Kamera, mobil legger du fra deg hjemme for dette er virkelig noe som bare må oppleves uten sosiale media på slep.

unnamed-24unnamed-26

Hva er bedre enn en fersk kokos etter en lang sykkeltur? Heregud for en plass.

unnamed-31unnamed-33unnamed-32unnamed-29unnamed-27 unnamed-30

Vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Kristin

  Heisann:) Hvilket kamera bruker du?

  1. Espen Hilton

   Hei 😉

   Jeg bruker Olympus pen