Om jeg bare kunne si det nå, da hadde jeg skreket det så høyt jeg bare kunne!

untitled shoot-066

Glad mandag og hipp hurra for en ny og spennende uke.

Jeg kunne ønske jeg kunne fortelle dere hva som skjer i livet mitt om dagen. Dere som har lest boken min skjønner nok litt mer om dere fikk med dere siste avsnitt – Jeg er nå klar for å ta plassen min!

Herregud! Jeg er bare så giret, og føler meg litt teit siden jeg bare kan si a, og ikke b. Men når jeg endelig får lov til å slippe nyheten blir det nok ikke bare jeg som blir glad og mulig litt flau.

2017 ass, dette året blir a game changer!

untitled shoot-063

Er dere klar for å kick kroppen i spill denne uken? Det er jeg, og hvertfall etter jeg fikk se første episode av Khloe Kardashian sitt nye program – Revenge body.

Dette er mitt drømme konsept å lage selv. Tenk så moro å givende å få hjelpe mennesker på veien til et sunnere og rikere liv.

Så lenge jeg får hjelpe de som ønsker å ta en revenge body. Im there!

untitled shoot-062

Genseren er lånt av Volt

untitled shoot-061

untitled shoot-055

Vi ses på snapchat og instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *