Kanskje jeg skulle flyttey til vestlandet?

Noen av plaggene er sponset
untitled shoot-001-4

Folkens!

Jeg holder på å jobbe med en sykt kult case som kommer ut i februar, og det betyr at denne lørdagen har jeg pakket baggen og er på vei til bussen for å rekke flytoget, for neste stopp er Sandes, og det fantastiske kjøpesenteret Kvadrat.

Jeg føler faktisk at jeg jobber mer på vestlandet enn noen andre plasser i Norge om dagen! Er det er hint? Kanskje jeg bare skulle flyttet ditt nå som jeg selger leiligheten! Uansett flytting eller ikke så digger jeg vestlandet, folkene og de som jobber på dette senteret.

Jeg har også tatt med meg min partner in crime på jobb-tur, Mia! Det er alltid sykt koselig. Mia skal faktisk være med på denne jobben jeg gjør, det blir super fett å vise det frem når alt er ferdig. Gøy!

untitled shoot-006-7

Reisebag /Zara. Sko/Vagabone Genser/ Ulvang. Bukse/Jack & Jones.

Vi oppdateres snart og om vi ses i Stavanger/Sandes så si hei. Jeg biter ikke!  😀

untitled shoot-005-3

Turen kan dere følge på snapchat eller Instagram min @EspenHilton.

Ha en fantastisk lørdag videre.

LoVe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Du er alltid velkommen til Sandnes Espen! Og om du flytter hit er jeg først i køen til å booke deg som PT/treningskamerat!