Hvor rått er ikke dette! Så sykt stolt.

p5272623-768x1024

Året var 2015, måneden var februar og klokken var 16:45 om jeg husker det 100% riktig. Telefonen ringer og jeg bare, heeyy med alt for mye energi i stemmen.

Det var skolen som ringte og de hadde fått en ledig plass til meg, men skolen begynner om to dager, er du klar for det Espen?

Jeg bare, øhhh…….. OK! Jeg kommer. (jeg løp for å kjøpe skolesekk og penalhus som om jeg var 12 år igjen)

To dager etterpå var jeg klar for å ta utdanningen min som personlig trener.

Denne utdanningen hadde jeg tenkt sykt lenge på, men aldri følt tiden strakk seg helt til. Noen ganger må man bare kaste seg på toget om det dukker opp, på samme måte som da jeg skulle ta bil-lappen som 18 åring.

Planen var å ikke ta lappen, men noen hadde meldt meg opp på bilskolen, så 7000 kroner etterpå hadde jeg lappen. (To år etter der hadde jeg rygget inn i læreren på skolen da jeg skulket timen, klart å ødelegge to biler, og fått fem bøter, men dette er ikke poenget.

Poenget er at jeg kastet meg bare ut i det, og det er bra! Gjør det du også! Man lærer på veien.

Denne utdanningen har blitt veldig viktig for meg siden jeg snakker mye om mat og trening på bloggen.

p5262613-768x1024

Hva har skjedd i etterkant?

Jeg har fått muligheten til å gi livet tilbake til mennesker som har vært veldig langt nede, mennesker som ikke har hatt så mye penger til å dra på et treningsenter. Jeg har fått muligheten til å hjelpe de som ikke tør å trene sammen med andre, på lik linje som jeg følte for mange årsiden.

Hvor fett er ikke det? Den beste jobben i hele verden er å se andre mennesker nå målene sine.

I går fikk jeg kanskje den beste beskjeden siden februar 2016, det var da jeg fikk ja fra forlaget mitt om å gi ut bok.

Bloggerten er faen mæ blitt nominert til årets trening og helseblogg for 2016. Hadde dere bare vist hvor mye det betyr for meg, da hadde spise 600 gram sjokolade på flekken, men jeg driver ikke med sånt på fredager! (hvertfall ikke om noen ser meg)

2016 har nok vært et av det værste året for meg, men også et veldig viktig år. Da er det ekstra gøy med en slik nominasjon. Tusen, tusen takk. Jeg er evig takknemlig.

Bloggerten er også nominert som årets moteblogg, noe som også er sinnykt kult siden mine klær er på bare på budsjett, brukt eller vintage. Yay! Og den er også nominert til årets stjerneskudd. Dette er kjempe kult, nå håper jeg bare på en pokal. (ingenjantelov)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Så utrolig bra!:-)))))
    Masse lykke til!
    Har stemt på deg:-)