12 minutters intens fettforbrenning!

p3296151-1024x768

God morgen dere.

Håper mat på budsjett blir en del av januar planen deres. les mer om det her!

Tidligere har jeg snakket om alle som klager på at de ikke har tid til trening, dette mener jeg er helt på tryne, alle har tid til å ta vare på seg selv.

Du trenger ikke å bruke like mye tid på dette som jeg gjør, tror ikke det er så mange som har tid til det faktisk, men hva om du legger en plan for deg selv, hvor du skal bruke 15 minutter på trening tre ganger i uken?

Alle har 15 minutter for seg selv hver eneste dag. Spørsmålet er bare, hvordan vil du bruke de?

La oss begynne uken med 15 minutters fettforbrenningsprogram. Dette kan være ganske tøft for dere som ikke er vant til å løpe, men det går veldig fort. Totalen er 15 minutter, men du skal bare løpe i 12 av minuttene. Alle klarer å løpe i 12 minutter, sant?

15878401_10157955581065517_680730137_o
 1.  Du skal begynne med å gå i oppoverbakke de tre første minuttene. Sett motgangen gjerne på 10 -15. Dette er bare oppvarming, og det vil vare i tre minutter, så dette klarer du lett. Må du si fy faen, helvete osv… Da sier du det, men du gir deg ikke!
 2. Nå begynner hele programmet. Sett speeden på 15, er du godt trent kan du sette speeden på 18.
 3. Du skal nå løpe 20 sekunder på mølla, hoppe av i 10 sekunder. Slik forsetter du uten pause til du har gjort dette 25 ganger.
 4. Kort oppsummert: 20 sekunder på, 10 sekunder av. Gjør dette 25 ganger og du er ferdig. Totalt 12 min med løping, tre minutter med oppvarming.
 5. Har du fem minutter ekstra gå å tøy ut.
 6. Har du 15 min ekstra? Gjør mage-øvelser etter du har gjort dette programmet. Det gir et ekstra kick på fettet om du har tatt løpingen før styrke treningen. Eller så kan du gjøre dette dobbelt og kjøre helt opp til 50 ganger. Gøy!

Husk og at jeg har lagt ut Khloe Kardashian sitt treningsprogram HER. Dette er ganske tøft om du ikke er vant til å trene, ta med deg en kompis og gjør jobben sammen, effektivt og gøy = Teamwork og resultater.

Vi ses på snapchat eller Instagram for enda flere tips og triks på kroppen @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Speed 15 er superspurt for min del! Vil programmet ha samme effekt om jeg løper det forteste jeg kan istedenfor 15?
  Takk for supre innlegg om mat og trening 🙂

  1. Espen Hilton

   Klar det vil, du øker jo både puls og intensitet 😀 JEg hadde 25 runder i går pluss fettforbrenningprogram 1 og 2 etterpå. Digg og kanskje litt crasy 😀

   Tusen takk for det. Happy du liker det:D