Dette har jeg ikke lov å si!

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»437883″][kc_column width=»12/12″ _id=»66165″][kc_column_text _id=»372111″]

14285236_10157375178955517_1586656802_o

Halla fine folk.

Det er en seint oppdatering fra min side i dag fordi jeg har hatt våken  debatt natt med Trumpen og Clinton. Det ligner mer på et realityshow med Jerry Springer enn politikk.

Jeg blir ikke satt ut og heller ikke sjokkert over hva som kommer ut av kjeften på Trumpen til tider. Han er jo reality mann som vet hvordan man skal skape overskrifter. Han er for meg den perfekte reality deltageren, mens hu mor passer bedre som en president kandidat om jeg skulle stemme i USA.

unnamed-2

Jeg har ikke sagt dette, og tror kanskje ikke jeg får lov å si det heller enda av forlagt, men i denne boken vil du faktisk få noen geniale tips av Lene Orvik, Caroline Berg Eriksen, Marna (komikerfrue) , Kristin Gjeldsvik og Norges kuleste bakeblogger Anne brith og enda flere av Norges kuleste bloggere. Veldig kult å ha med en så fin gjeng i en slik bok.

Det beste er at du nå kan kjøpe boken min med telefon din, det er så mye bedre enn å bruke kort eller ta den på faktura, yay for smarte løsninger. HER finner dere boken min.

Tusen takk til alle dere som har kjøpt boken allerede. Blir litt satt ut og veldig rørt.

skjermbilde-2016-10-06-kl-00-44-38

Nå skal jeg knekke ut en ny ned i vekt meny til dere. I mellomtiden håper jeg dere vil legge inn en stemme på bloggen min som årest blogger HER

XX

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *