Årest blogger 2016!

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»673847″][kc_column width=»12/12″ _id=»193124″][kc_column_text _id=»728649″]

img_6768

God kveld dere fra jetlag trynet mitt og den fineste Tasha Smith, denne dama er bare fantastisk.

Turen til LA kom virkelig på riktig tid. Jeg har sovet godt, spist god mat og trent hver eneste dag. Jeg har også fått tatt masse fine bilder som kommer på bloggen, tips til hvor dere burde bo, spise og shoppe kommer også. Men nå har jeg jetlag, trøtt og ikke klarer helt å se hva jeg skriver på bloggerten.

Mac maskinen min ble ødelagt på flyturen, forbanna turbulens tok knekken på hele livet mitt oppe i bagasjeboksen. Håper noen klarer å fikse den.

Det er sikkert noen av dere som ikke følger meg på snapchat, så da tenkte jeg å dele linken hvor dere kan stemme på meg ohg bloggen min om å bli årest blogger på Se og Hørs kjendis galla 2016. Tenk det da? Lille meg fra Vennesla kan vinne en slik pris, herregud! Går ikke helt opp for meg dette

Dere kan stemme HER. Hver eneste dag og tro meg, jeg trenger virkelig alle stemmene jeg kan få, bare sjekk den kule gjengen jeg kjemper mot. Så sykt mange flinke bloggerter og veldig stas å være her sammen med Caroline da som er en god kompis.

Tror vi skal gå sammen på denne eventen. 

farge1_0

Del gjerne videre 😀

Jeg heier på meg selv og krysser fingerne for at jeg vinner.

I morgen blir det ny ned i vekt meny på bloggen. Gleder meg til å dele oppskriften med dere.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *