Veien til depresjon!

P7300936

Hei dere.

Er det ikke rart hvor fort tiden flyr? Du opplever kanskje en liten forelskelse og det avsluttes med hjertesorg. Du går bare videre med livet for å ikke kjenne på sorgen for mye. Du bytter kanskje jobb, eller kanskje du mister jobben din, men for å gå videre så jobber du knall hardt for å komme deg på beina igjen.

Kanskje en av drømmene dine kommer i oppfyllelse og i det du tar steget inn i denne opplevelse, glemmer du igjen den viktigste tingen som finnes. Ta deg et minutt for deg selv!

Vi mennesker opplever så utrolig mye fint og mye trist, men problemte vi alle har felles må være det å ta oss dette minuttet helt alene.

Har du noen gang gitt fra deg barna, satt deg i sengen helt alene og lukket øyene i et minutt? Et minutt bare til deg selv? Det er så viktig med dette minuttet. Kanskje det høres litt rart ut for noen, men det er noe med å samle tankene litt og rett og slett si til deg selv at i dag tar jeg en timeout!

Jeg gjorde dette i går. Satt i sengen, så rett i veggen og gikk over de siste fem årene i livet mitt. Hva har jeg igrunnen opplevd iløpet av disse årene, hvordan har jeg utviklet meg og hvilke tanker har jeg i dag iforhold til hva jeg hadde for fem år siden.

P7300933

Klarer man ikke ta seg en time out kan man fort møte veggen og bli deprimert i det alt bare smeller. Tro meg. Jeg har opplevd begge delene og jeg ønsker virkelig ikke å kjenne på den følelsen igjen. Det er rett og slett noe av det værste jeg har opplevd i hele mitt 34 år gamle liv. En depresjon kan virkelig ta knekken på deg, og det er så mange mennesker der ute som sliter i dag, kanskje personen rett ved din side uten at du faktisk klarer å se det på dette mennesket.

Så nå sitter jeg her i Los Angeles på en tirsdag med kaffen i hånden og ser utover «byen» min og har en tanke i hodet. Jeg har det virkelig fint i dag.

Nå hadde du det fint sist gang? Husker du det? Ta deg en timeout du også og reflekter litt over livet ditt. Er du happy hvor du er i dag?

Ses på snapchat @EspenHilton folkens.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *