Hadde hun vist dette, hadde hun klikket!

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»155507″][kc_column width=»12/12″ _id=»262792″][kc_column_text]

14423704_10157421399540517_1647290690_o

God morgen dere.

Er det tirsdag eller onsdag? Jeg blir litt forvirret om dagen. Men det er ikke dette jeg ville snakke om i dag. Ofte så ser man blogg-innlegg, instagram bilder og kan fort tenke: Wow så fint alt er hos disse menneskene. Man kommer liksom ikke helt inn på mennesket gjennom disse kanalene. Snapchat er noe helt annent føler jeg. Der er man direkte og poster videoer av alt og ingenting.

I dag tenkte jeg å fortelle noen ting som jeg bare MÅ gjøre. Ting som på en måte blitt en rutine. Noen er kanskje bra, mens andre er mer kvalme!

14375378_10157421399695517_1193182260_o

«Tvangstanker»

 1. Når det kommer til å ta seg et glass med vann for eksempel, da MÅ jeg skylle glasset to ganger før jeg kan drikke av det.
 2. Er jeg ute å går tur og ser et kumlokk med tallet 40 på, da må jeg hoppe over det. Når jeg var liten var det noen som sa at dette betydde ulykke om man tråkket på lokket. Noe det helt sikkert ikke gjør.
 3. Hadde tannlegen min vist dette, hadde hun sikkert klikket! Når jeg går til tannlegen og hun sier, kjempe fine tenner, bra jobbet Espen, null hull som vanlig! Det jeg gjør er litt kvalmt, men har gjort det siden jeg var liten. Jeg drar rett ut å spiser en sjokolade, og på kvelden den natta dropper jeg å pusse tennene. Jeg tror hovedgrunnen er at jeg bare MÅ være litt rampete med kjeften. Hater at alt skal være så bra og fint, ha ha. Med andre ord. En gang i året dropper jeg tannkrem og tanntrå. Crasy shit ass!
 4. Jeg kan ikke dra hjemmefra om jeg ikke har drikke kaffe og satt meg på do for å drite. Jeg nekter faktisk. Så skal jeg ut å reise og må opp tidlig, står jeg alltid opp en time før slik at jeg får kaffe og kan dra på do først!
 5. Jeg MÅ bytte tannbørste hver 2 mnd.
 6. Jeg kan ikke bare kjøpe en ting når jeg handler. Jeg må kjøpe to av samme. Denne t-skjorten kjøpte jeg to stykker av. Koppene mine kjøper jeg alltid to stykker av. Uansett hva det er så må det være to. Det kan lissom ikke være en.
 7. Ringer jeg på døren til noen, må jeg ringe på klokken to ganger, holder ikke med en gang!
14429121_10157421399515517_1494307651_n

Så der har dere meg i et lite nøtteskall. Det er helt sikker mange flere rare ting jeg bare gjøre, men det er så tidlig på morgenen nå og jeg kommer ikke på noe mer, pluss at jeg må springe på do! Har drikke for mye kaffe kan man si. Vi ses litt senere.

Btw: Jeg lagte Glutefri fullkornspizza med proteiner i går. Menyen kommer snart på bloggerten.

Ses på Snapchat så lenge @EspenHilton

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Haha,eg e helt lik på nummer 4

 2. Maria Larsen

  Haha! Jeg må le!!!!