Ned i vekt meny (Kokos-eggerøre/m spinat & kylling )

[kc_row full_width=»stretch_row» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» parallax_speed=»1″ parallax_background_size=»yes»][kc_column width=»12/12″][kc_column_text]

untitled-shoot-002-2

God morgen dere.

For en fantastisk fin gårsdag jeg hadde. Dro på møte med forlaget for å se og gjøre siste finpuss på boken min, herregud! Det går faktisk ikke helt opp for meg hva jeg har gjort. Man jobber og jobber og tenker ikke så mye over annent enn bare jobb, men så sitter man der med et sluttresultat av et produkt som plutselig har blitt til en bok.

Alle kan jo lage seg en blogg, men det er ikke alle som får gitt ut en bok. Klyper meg litt i armen enda jeg, sykt stas!

Men la oss nå snakke om dagens deilige oppskrift. Eggerøre laget med spinat, kyllingfilet og kokosmelk. Dæven, noe så digg. Den metter veldig lenge også så det er jo bare en bonus.

untitled-shoot-003-2

Jeg har laget denne posjonen til bare meg. Mulig litt mye mat for mange av dere, men da legger du halvparten i en boks og spiser dette litt senere på dagen når du kjenner blodsukkeret kommer og du har lyst å slå ned mannen din litt, ha ha. I denne menyen er det en god mengde med proteiner, noe kroppen trenger hver eneste dag.

Dette trenger du:

6 egg (tre plommer og seks eggehvite)

1 dl kokosmelk.

1 hånd med frisk spinat.

100 gram med kylling filet

untitled-shoot-004-2

Slik gjør du:

Knus eggene i en skål og tilsett 1dl med kokos-melk. Pisk dette sammen og tilsett så spinaten. Hakk spinaten gjerne opp om du ønsker det. Rør alt dette sammen og sleng den sexye røren i steikepannen.

Kutt opp kyllingfilen i små biter og legg den så over røren.

Rør alt sammen og tilsett krydder om du ønsker det, men det er god smak uten krydder også.

untitled-shoot-005untitled-shoot-006untitled-shoot-007untitled-shoot-008untitled-shoot-011untitled-shoot-012

Håper dere liker denne menyen like mye som jeg gjorde. Del den gjerne med venner og send meg snapchat om dere lager den, det er så hyggelig.

Nå er jeg faktisk ankommet Stavanger. Her skal jeg kose meg med noe veldig spennende i hele dag. Litt mer om det senere.

Ses på snapchat @EspenHilton

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar