I dag er dagen! Så sykt spennende :D

[kc_row full_width=»stretch_row» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» parallax_speed=»1″ parallax_background_size=»yes»][kc_column width=»12/12″][kc_column_text]

14233673_10157360182645517_165508197_o

God morgen kuleste lesere.

Er dere klar over hvor glad jeg blir når dere kommer med feedback på mat-menyene mine? Gårsdagens meny var utentvil en kjempe HIT! Blir så glad når dere sender meg middags snaps med familien som elsker maten. Herregud så artig for en blogger ass.

Eller kan jeg si at i dag voknet jeg opp med kjempe energi. Jeg sovnet halv tolv og voknet 06:30 og kjenner meg faktisk uthvilt og det er veldig lenge siden jeg har hatt den følelsen, mye mulig for i dag er dagen. Dagen hvor jeg skal opp til forlaget og høre om de er 100% fornøyd med boken min, og om jeg får lov å sende den inn til trykk i dag! Hvor rått er ikke det? I dag kan jeg rett og slett kanskje kalle meg for forfatter på ekte.

Tenk om boken er 100% ferdig? Da har jeg laget min første bok. Det har ikke gått helt opp for meg at jeg har laget en bok. Crasy feeling!

untitled-shoot-004

Det er kanskje ikke så ofte jeg har på meg klær på snapchat, men når jeg har på meg klær så må jeg bare si at favoritten er t-skjorter som har armene litt kuttet av.

Grunnen er veldig simpel. Er armene avkuttet får du frem armene på en hel annen måte. De ser lengre ut og tricepsen kommer enda mer frem, og det er rett og slett bare sexy spør du meg. På samme måte med dere kvinner som har kjoler som viser frem armene. Det er så sykt fint.

Denne t-skjorten er fra KappAhl og jeg kjøpte den med egene penger, men så ble jeg så glad i den at jeg fikk sponset tre til, lucky me! Kapphal har faktisk sykt mye fint til oss menn og med en genial pris. Denne kostet 199.-

Er det sånn at du hater armene dine så finnes det noen triks du kan gjøre hjemme for å trene de opp. Sjekk ut denne linken HER.  Alt du trenger er faktisk to flasker med pepsi max. Kult og billig.

untitled-shoot-003

Vi ses på snapchat @EspenHilton

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Ja, vi har faktisk masse fint til herre! (og damer/ barn)Til tross for at mange fortsatt trur vi kun er kjerring/gammel mannsbutikk… Hilsen KappAhl ansatt som gleder seg til boken din kommer ut 😉