Copy that!

inneholder annonselenker
untitled shoot-002

Glad fredag dere.

Siste innspurt med boken, møter og trening før jeg tar helg. Denne helgen skal jeg virkelig slappe av med gode venner og ikke bruke så energi og krefter på noe annent enn bare det. Digg!

Jeg gikk på en liten shoppingsmell for noen uker siden så da tenkte jeg vi kunne ha en liten copy the look denne fredagen. Alle trenger en chinos og en blå skjorte i garderoben sin, hvertfall om man finner plaggene til en deilig pris. Jeg kjenner kroppen og hodet er litt stresset for øyeblikket, men kommer tilbake her snart. Jeg må rett og slett bare løpe videre til møte nå.

Nyt fredagen så lenge så ses vi snart.

Jakke HER. Chinos HER. Skjorte HER. Sko HER

untitled shoot-005

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *