For all del, ikke slå av lyset!

PC030571

God morgen dere.

Herreminhatt for en fantastisk feiring vi har hatt her i Ålesund. Jeg ligger i dette øyeblikket i sengen og skriver til dere. Det kommer masse bilder snart, men følte for å gi dere et liten tips til kveldens aktiviteter. Vi vet jo alle at søndager er både spisedag og chilldag med venner og kjærester. Elsker du å dra på kino, kan jeg anbefalle å se filmen Lights out.

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet til grøssere og trillere, og denne filmen er faktisk veldig bra. Hvem hadde trodd det? Ikke jeg hvertfall med tanke på hva folk klarer å lage om dagen. Det er så mye dritt og overeksponering av dårlige manus og skuespill, men denne var en bedre versjon av hva grøssere har å by på i 2016.

Sjekk traileren. Yaaas. Jeg skvatt så sykt mange ganger faktisk under denne filmen, mistet hele popcornboksen på gulvet. Der sparte jeg meg for de kaloriene da, og når jeg kom hjem sovnet jeg faktisk med lyset på, gleder meg til måndens strømregning.

Vi ses snart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *