Vi ses på den andre siden!

P8130156

Hei dere og glad søndag.

Jeg håper uken deres har vært magisk og søndagen blir enda bedre. I dag har dagen kommet, dagen hvor jeg lukker computeren, slår av snapchat og instagram. Legger fra meg telefonen og ser mine venner og kjære i øynene, ikke gjennom en linse på telefonen.

I løpet av syv fantastiske blogg år har jeg nesten ikke tatt en dag fri, men i dag skal jeg ta meg fri. Jeg skal ikke gå å tenke på hva jeg må ta bildet av, hva jeg kan inspirere dere med ifm av trening. Nei, dere. I dag skal venner og kjære få meg helt alene.

P8130112

Litt teit å skrive dette siden jeg nå allerede har skrevet dette blogginnlegget da, men nå skal jeg hvertfall ta meg 24 timer uten internett. Telefonen legger jeg hjemme i en skuff. Jeg tror rett og slett jeg skal bare slå den av.

I det siste så har jeg følt at jeg ikke lever 100%. Jeg reiser mye, deler mye, men jeg opplever det ikke på samme måte som mine venner eller kanskje dere. De har andre jobber og når de har fri, ja da har de fri. I dag har jeg fri. Fri fra alt utenom mine fine venner.

Jeg tror det å ta en timeout er fint for oss alle. Det er litt som når mannen eller dama kommer hjem fra jobb. La jobb være jobb, men når du kommer inn døra. Da er du med venner og familie. Da er det ikke jobben som kommer først. Det har jeg utrolig lyst å oppleve i dag. En internett fri sone.

Med det sagt folkens. Håper dere får en fantastisk dag med de dere er glad i, og husk å lev i øyeblikket. Ikke fang det gjennom en linse hele tiden. Kjenn på den følelsen du også.

P8130101

JEG HAR FRI.

PS:

Dette innlegget skrev jeg faktisk på mandag, det var da jeg bestemte meg for å ta en timeout denne søndagen.

Vi ses på den andre siden.

P8130126

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *