Smoothie Bowl :D

13621906_10157089691700517_145219455_o

God morgen dere og en glad sommer mandag.

Jeg har fått testet ut den nye it-plassen i Vennesla Fabriken Artisan Bakverk, jada, vi har endelig fått en restaurant i denne bygda som rett og slett fortjener fem fantastiske stjerner på skiltet. Jeg er super glad for at det har kommet et tilbud til oss som liker sunne og billige mat. Jeg er så mektig lei av å komme hjem og det ikke finnes et annent tilbud enn junkfood gatekjøkken og frityrlukt som setter seg i klær og hår bare ved å gå inn døren.

Endelig er sunnhetens restaurant kommet på Hunsøya i Vennesla. Perfekt plass å dra på lunsj etter en treningsøkt. Er du i Kristiansand i sommer ville jeg heller kjørt innom Vennesla (15min kjøretur )og tatt deg en middag eller lunsj her. Jeg kan love dere kvalitet, service, fantastisk lokal og knall bra meny.

Jeg synes det er viktig å støtte nyoppstartet bedrifter som virkelig er av kvalitet, så derfor gir jeg dem gratis reklame på bloggerten i dag og håper hele Vennesla velger å støtte denne fantastiske plassen. Tenk på helsa, dropp junkfooden og ta heller turen til Hunsøya og få i dere bra mat med næring.

13646674_10157089692330517_536496317_o

Du kan jo selvsagt også lage din egen smoothie -bowl hjemme om du vil det. Du kan bestemme selv hva du ønsker å putte i, men i denne bowl finner du smoothie som er av mango.

På toppen av smoothien legger du:

Granola, Chiafrø, Blåbær, en kvart banan, fem jordbær, litt granateple.

Nyt denne hærligheten med god samvittighet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Den så bare helt fantastisk go ut 🙂 synd æ bor så langt unna… Skjønne godt du gir den gratis reklame,og håper mange besøker den.. Du e en go gutt du Espen 🙂

  2. Schwein

    Bra Hilton! Du har helt rett. Denne plassen fortjener all mulig kred! Totalpakka med kule lokaler, sunn og god mat + super service er absolutt på plass.
    Kr Sand har ikke noe i nærheten. Selv tigerstaden sliter 🙂 Virkelig verd et besøk.