Proteiner til før og etter trening!

[kc_row full_width=»stretch_row» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» parallax_speed=»1″ parallax_background_size=»yes»][kc_column width=»12/12″][kc_column_text]

13616209_10157076919885517_1440294658_o

Glad morgen dere.

Ja, det er forsatt morgen, forsatt ferie for mange og forsatt viktig å tenke på hva du trykker ned i kjeften din, så simpelt er det bare. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter som kan brukes før og etter trening.

Skal jeg ut på en løpetur på morgenquisten, holder jeg meg alltid unna tunge karbohydrater, men proteiner kaster jeg lett ned. Da ofte en liten Skyr eller annen yogis som har mye proteiner. Men skal jeg trene styrke, pleier jeg alltid å ha litt godt med kraftfor i kroppen, da yter man mer på tunge løft.

13621552_10157076919950517_168502711_o

Etter trening pleier de fleste å drikke en proteinshake. Jeg drikker nesten aldri slike shaker. Mye mulig fordi jeg hater å bli opplåst i magen og sitter å prompe i mange timer etterpå.

Jeg velger heller en deilig sjokomelk som har bra med karbohydrater som kan legge seg rett på musklene, og den kan jeg anbefale å drikke etter en knall økt på gymen. Det er faktisk billigere også!

Jeg sier ikke at du ikke kan drikke proteinshake, men anbefaler heller en billigere variant.

13575575_10157076920125517_441321978_o

Ellers så har du mellom måltidene, da snakker jeg ikke frokost, lunsjen eller middagen din, men de måltidene du er på farten og ikke helt vet om du rekker å få i deg noe. Blodsukkert faller og du klikker på mannen eller dama de, da vet du at du trenger å få noe i kroppen asap før krangelen virkelig settes i spill. Ingen liker den type spill for å si det sånn.

13621837_10157076920110517_1694518968_o

Jeg har virkelig fått cravingsen Crest-barene. De er så forbanna gode, men det holder med en av og til, du trenger ikke spise disse hverdag. Det finnes annen mat du kan fint pakke med deg i veska, som eple, banan, nøtter eller en speltlompe med skinke. Du finner de HER

Når jeg er på reisefot er maten det viktigste. Jeg nekter å sitte på et tog eller fly og må betale 80 kroner for en halvstøgg pølse eller velge en rett fra en ubrukelig matmeny på flyet. Nei, da lager vi egen mat folkens, med næring som holder kroppen i det riktige spillet. Skal du på lang reise kan du også lage protein rundstykker og ha med til kidsa. Oppskriften finner du HER.

Hvilket spill tenker du nå? Ditt spill, hvor du har hovedrollen. Det er ditt liv og du får det bare en gang, noen får det kanskje flere ganger da, men de spiller på energi og annent overnaturlig opplegg.

Ha en fantastisk sommerdag og spill riktig folkens.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. mathilde

  Ikke for å være pirkete, men hvordan får du sjokomelk til å bli billigere? Jeg betaler 150 kr for 1000g med sjokoladeproteinet mitt, som gir meg 40 shaker. Jeg får bare rundt 7 sjokomelk for prisen av 150

  1. Espen Hilton

   Hei mathilde 😀

   Tre slik i uken etter en treningsøkt til kr 15 vil jeg ikke si er så veldig dryrt. Hadde jeg skulle drikke det hver dag ville det kostet meg 90. Men jeg drikker ikke dette etter hver eneste økt. Men dette var mer et tips som funker fint.