Det jeg angrer mest på er:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får ofte spørsmål av folk om det er noe jeg angrer på i livet?

Jeg sier alltid nei.
Jeg føler jeg har vært både tøff, ærlig og gjort hva jeg synes er spennende.
Men så begynte jeg å stille meg selv dette spørsmålet.
Espen?
Er det noe du angrer på, sånn helt seriøst?

Det er lettere å si nei når andre spør enn når du stiller deg selv samme spørsmål.

Det er som å være foran et kamera.
Joda, jeg er meg selv 100%. Men om du tenker deg godt om så er du jo igrunnen ikke det.
Du er «on tape» og er 100% klar over at du er «on tape» Når du er klar over ting så har du kontrollen.
Når kameraet slukker, senker du skuldrene og snakker enda mer fra levra enn hva du gjør «on tape».
Skjønte dere den? Du er deg selv pakket inn i et filter.

Er det ikke da rart at alle snakker om at folk må slutte å bruke så mye filter/redigering på sosiale medier? Vi redigerer oss selv hele tiden enten om det er «on tape» i jobb møter, på auditions eller når man møter ny mennesker. Vi mennesker vil alltid vise vår ekte side tror vi, men gjør vi det 100%? Eller er det bare den beste siden vi viser frem?

Jeg har vært på så mange reiser med mennesker som har veldig forskjellig jobber, men det er virkelig ikke mange som tør å være 100% seg selv.  Det er faktisk ganske trist. Jeg savner at vi alle er mer ekte og kan gi litt mer faen i hva alle andre tenker. Vær mer uredd, uredd er sexy mener jeg.

Jeg tror med hånden på hjerte at den eneste gangen noen av oss er 100% ekte er når vi sover. Munnen er lukket (avogtil) og vi ser helt avslappet ut. Som på dette bildet her, da var jeg virkelig ekte. Sov så godt hele natten han da ♥

13288587_10156912439550517_1642289209_o

Eller den gangen jeg var så full at jeg sovnet på gulvet som om jeg var død. Kan virkelig ikke ha sovet godt denne natten, ha ha.

13282781_10156912476080517_782149691_o

Eller når du vokner opp etter fire piller med valium og et glass rødvin fra en flytur til Afrika og tar et random bilde av deg selv, kanskje ikke så ekte siden man ikke helt skjønner hvem eller hvor man er. (Flyskrekk) Men spontant er det da.

13262551_10156912475915517_964862636_o

Så spørsmålet er Espen:
Er det noe du angrer på i livet?
Svaret er JA.

Jeg angrer på at jeg har holdt tilbake, at jeg ikke takket ja til tilbud som dukket opp.
Det var nok en grunn til at jeg takket nei den gangen. Hadde samme tilbud kommet i dag, ville jeg nok takket ja.
Er ikke det litt rart? Hvorfor nei da og ja nå?

Det var dagens tanker fra meg, kanskje ikke så interessant, men tanken er hvertfall delt nå.

I dag blir virkelig en magisk dag og jeg gleder meg til å dele dette med dere, kanskje jeg får lov via Snapchat senere. Følge meg gjerne her @EspenHilton

Gjerne del videre eller kanskje ikke, mulig man sårer noen! Neida….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Bra skrevet og så sant.
  Bedre å vise hvem man er og ikke hvordan man gjerne skulle sett ut. Det vil jo antageligvis aldri skje… Man må være glad i den man er og sette pris på det. Jeg jobber med å akseptere den jeg er, og er sånn delvis fornøyd med det. Det er jo bare de ekstra kg som aldri vil av … Lykke til i dag

  1. Espen Hilton

   De killen faller nok snart av, bare stå på og do your thing 😀

 2. Bare meg....

  Espen – med livserfaring kommer også tryggheten ❤️ Jeg har livserfaringen, venter bare på å slippe til tryggheten.

  Takk for ærlig innlegg.

  1. Espen Hilton

   Tryggheten kommet sagte med sikkert, man må bare tørre 😀

 3. Hei du :D, åhh du er et fint menneske. Du har akkurat den passe blandingen mellom alvor og humor: Jeg lo sånn av snap’ene dine da jeg la meg i går at jeg vekket min mann, hahaha. Annbefaler alle å følge deg på snap! Og dette innlegget her, viser ihvertfall meg at du er reflektert og ekte. Superfin dag videre ønskes deg fra Christine i Bergen

 4. Meget bra skrevet, klapp på skulderen til deg. Du har helt rett, vi alle går med filter daglig, det er veldig synd i grunn. Hvorfor skal man skjule hvem man er, hva man står for, hva er vi redde for? Jeg er den jeg er, sier det jeg føler, tenker og mener. Er ikke redd for hva andre skal tenke om meg lengre. Alle er vi født med forskjeller og skal være stolt av det. Har man de rette menneskene rundt seg kan få være Trygg på seg selv uten filter 🙂 ha en flott dag..

 5. Trude Nistad Lien

  Du treffer spikeren rett på hodet her! Som noen sier så kommer tryggheten med alderen. Evnen til å gi mer f……. i hva andre tenker skulle jeg ønske jeg hadde for flere år siden, men kjenner at den kommer nå sakte men sikkert.
  Tusen takk for at du er akkurat den du er, både her og på snap! ❤️

  1. Espen Hilton

   Tusen takk for fin tilbakemelding <3 ha en fantastisk dag videre 😀