Det største jeg noen gang har opplevd.

P5125187

Hei dere.

I dag skal dere få en liten update på hva dere må oppleve i Dubai.

Lene og jeg brukte to dager på å bli 100% fornøyde, da hadde vi fått en god oversikt på utvalget og hva vi ønsket å ha med oss hjem. Jeg har aldri i mitt liv opplevd et slikt kjøpesenter. Her finner du alt og jeg mener ALT! Du har både god service og ekstremt dårlig service. Drar du inn på butikkene kan du ofte føle at menneskene som jobber der forfølger deg, det er litt irriterende, men du blir vant til det.

Dere MÅ spise på Cheesecake factory og kjøpe Oreokaken, jeg døde litt etterpå, så god var den kaken, nam nam!

Dubai Mall er på 1,124 millioner kvadratmete, det er litt større en min lille leilighet på Sagene på 25 kvd. Inne på kjøpesenteret finner du over 1 400 butikker, slå den du «lille» Sørlandsenteret, ha ha.

Den ene godisbutikken inne på senteret er på 930 kvadratmeter, snakker vi fedmeproblemer?

P5125189

Jeg elsker å reise på shopping sammen med Lene. Dama er gal på design og jeg er gal på alt som er billig. Hun løper inn på Victoria Secret og hamsterer «happy» sexy klær, mens jeg løper inn på billigkjedene mine og stor koser meg.

Vi facetimer når vi begge er ferdige og møtes på midten og tar oss et glass med hvitvin. Når det er sagt, skal du ha alkohol må du ut av senteret og dra over den lille broen til nærmeste resturant. Der vil du få vin, og bare der. Alkohol servering er veldig streng i dette landet.

Det finnes ikke et eneste vinmonopolet i dette landet, så husk å handle med vin fra taxfree på gardemoen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP5125195P5125198P5125200

Ikke bare finner du skøytebane, stor kino på Dubai Mall, du finner også et ekstremt stor akvarium med alt fra fisker, haier og dykkere. Du kan selv ta turen om du føler for det. Hvor kult er ikke det? Jeg hadde aldri gjort det, men kaskje det er noe for deg?

P5125205

Dra utenfor Dubai Mall hvor du kan få oppleve The Dubai Fountain show. Det er verdens største koreograferte fontenen systemet. Dette er noe dere virkelig må få med dere. Magisk og veldig romantisk om du liker det. Reiser du med kjæresten og føler for å fri er dette virkelig plassen å gjøre dette på. Jeg kan love deg at hun/han sier ja. Det er ikke sikkert det kommer til å vare, men et ja kommer du til å få.

P5125211

I dette bygget under her kan dere stikke innom å kjøpe gull. Det er kjent for turister som elsker gullshopping.

P5125212

Håper dere synes dette var litt nyttig info. Mer om Dubai kommer og nå føler jeg det er på tide med en NEDIVEKT  meny snart. Kanskje litt for mye Dubai om dagen, men det er jo et spennende land og veldig moro for meg å fortelle dere om denne plassen ♥

Vi ses på Snapchat @EspenHilton

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *