WALK OF SHAME!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen og glad 17 mai dere ♥

Endelig er dagen her, dagen hvor barna løper fritt fra kiosk til kiosk og spiser pøler, is og masse brus, mens vi «voksne» dritter oss loddrett ut i bunader fra morgen til kveld på fester.

Vi har alle våres måte å feire denne dagen på og min dag starter med å finne ut hva jeg skal slenge på kroppen. Enten blir det hvit dress fra Zara eller grønn eller blå fra Moods og Norway. Videre tar vi turen hjem til Lene & Gard for å spise frokost og drikke bobler med mange ukjente mennesker.

Gleder meg som en unge, ikke for å spise eller drikke bobbler, men for å vifte med flagg og late som jeg er 12 år igjen. Jeg skal drikke brus og spise masse is i dag. Yay!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Senere skal vi til kompisen min Mia for å drikke enda mer bobbler og feire denne dagen. Denne dagen er alle er glade, folk smiler og ungene gråter ikke mer enn fem minutter av gangen, hvor hærlig er ikke det for dere som har barn?

Enten blir det blå, hvit eller grønn dress i dag med hvite joggesko. Jeg er ikke så tradisjonell av meg så derfor kjører jeg på med joggiser. Tror jeg må stryke den ene armen på dressen også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18 mai er nesten mye gøyere enn 17 mai for da står jeg på balkongen og ser på alle som har en slitsom walk of shame i bunaden sin. Det er så morsomt. Jeg er selvsagt glad at de har fått seg et ligg på selveste grunnlovsdagen vår og det feirer jeg den 18 mai med en god kaffe. Det er like stas som det er flaut fordi de går forsatt i bunaden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP1015500

Hipp hipp hurra for 17 mai og det gode været vi har i dag. Vi ses litt senere. Nå er det på tide med frokost hos Lene og Gard. Lenge leve 17 mai og storfering av landet vårt. Følg gjerne min feiring på snapchat @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *