550 kroner for en solseng!

P5135267

God morgen dere og happy lørdag.

Det finnes mange fantastiske plasser dere må oppleve om turen til Dubai står på kalenderen. Det finnes også noen plasser som du blir virkelig helt satt ut av som Eden Beach Club. En plass som er så vakker og du føler virkelig du er i paradise. Problemet med denne plassen er prisene, dette er virkelig noe dere burde tenke på om det friste med en strandtur hit.

Prisen for å komme inn er 550 kroner. Du betaler da for en seng og en liten alkoholfri slush som ikke smakte så veldig godt, alt for mye sukker for Espen, he he.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP5135289OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maten er skamdyr og en en øl ligger på 150 kroner, dyrt for å bli full kan man si. Du må kle på deg når klokken blir 17:00 og etter det får du ikke badet her mer, grunnen er helt sikkert mennesker som er beruset og at de ikke har kapasitet til å ansette mennesker lenger enn til klokken 17:00. Det burde de jo med tanke på prisene det koster. Musikken er dunk, dunk hele dagen, for meg passet det veldig bra å forlate stranden klokken 17:00. Begynner kanskje å bli gammel han Hilton!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men er du singel eller en vennegjeng med 2000 kroner i lommeboken som du vil bruke på stranden, kan jeg anbefale denne plassen til dere alle sammen. Menneskene som går på stranden ser ut som de nettopp har kommet fra innspillingen til Jersey Shore/Geordie Shore. Dette er en se og bli sett plass, ikke at det er noe feil, men Not my cup of tea!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en helt fantastisk dag med Lene og opplevelsen var nydelig i små mengder. Kanskje jeg kommer tilbake når lommeboken har blitt fylt opp igjen. Haddiii bra 2200 kroner for noen timer på stranden. #Bitter

Terningkast for opplevelsen: 5

Terningkast for maten & servicen: 3

Terningkast for vår egen energi: 6

Alt i alt: 3 pluss!

Ses til neste terningkast i Dubai på Snapperen @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Oi shit, det var dyrt! Blir dyr ferie og tenk på om man er en barnefamilie!! Bra du skriver og informerer om slike ting, det er jo helt ville priser!!

  2. Det er derfor man ligger på Beach Hotel på Jumeriah så solsenger er free og litt god drikke