Apartment 1506

Hei og glad fredag alle sammen. Dubai tiden går virkelig alt for fort.

I går sjekket Lene og jeg inn på Radisson Blu Residence, Dubai Marina. og vi har fått den deilige leiligheten med en utsikt som virkelig er fantastisk. Jeg har faktisk ikke tenk tanken på at man kan sjekke inn i leilighet her i Dubai. Jeg er for det meste bare på hoteller når jeg reiser, men det er sykt digg med en søt liten penthouse leilighet da, yaaas ♥

Det eneste jeg nesten ikke tør er å gå ut på balkongen. Jeg har så forbanna høydeskrekk, helt sant. Jeg rister bare jeg tar et bein ut. Dere skulle sett meg da jeg var i NYC og skulle opp i Empire State Building, Espen så redd han at han måtte legge seg på bakken og krype bort og tilbake igjen. #Flaut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er ikke denne leiligheten bare helt super? Perfekt for en liten familie. 2 soverom, stor stue og kjøkken. Vi har også fått hvert vårt bad og det er jo bra for Lene blir så flau når jeg promper.

Radissonblu ved Dubai Marina ligger 20 minutter unna Dubai Mall med taxi, men i denne byen må man jo ta taxi til alt uansett. Taxi i Dubai er super billig. koster 50 dirham og dette ganger du bare med to, det vil si 100 kroner for en 20 min ride.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå gleder jeg meg bare til å få testet ut frokost menyen og treningsrommet. Yaaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP5125149P5125166OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan se mer av leiligheten våres på Snapchat @EspenHilton, men nå skal reisende far og mor ut på litt taning på Nikki beach. Lene skriker fra stuen, hun vil bade hun vettu.

Ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *