Jeg oppsøker profesjonell hjelp!

13140893_10156831973865517_1674731921_n

God morgen dere.

I dag skal jeg faktisk sette av 20 minutter til meg selv og stikke innom en ny salong i Oslo som skal være Norges ledende senter for skjønnhet, helse og velvære for både menn og kvinner.

Vi menn trenger også å ta være på huden vi har fått så jeg er ALL IN. Jeg skal kke lure dere, denne behandlingen er 100% sponset fordi jeg er blogger. Men jeg står fast på at menn også trenger dette for huden sin. Kanskje jeg kan høre om dere kan få noen prosenter? Jeg skal teste ut Green peel i dag, spennende.

Det som er perfekt er at den ligger rett ved siden av Elixa i Bjørvika og heter Boy-Best of you. Da kan jeg bare stikke å trene etterpå.

Jeg reiser snart på feire med Lene til varmen. 32 – 35 varmegrader hele uken i Dubai. Det eneste jeg hater er flyturen, livredd faktisk. Jeg lurer på om jeg skal legge meg i en hypnose slik at jeg kan bli kvitt denne frykten. Jeg reiser så sykt mye, men tror ikke jeg orker å spise 3-5 valium hver eneste flytur. Siste turen jeg hadde over til USA kastet jeg i meg 3 valium og det funket heller ikke på meg.

Til slutt tok jeg en til sammen med et glass rødvin, men da fikk flyet et sånn «fall» og jeg ble så redd å kastet rødvinen i luften slik at de som satt rundt meg fikk rødvinen over seg. Jeg satt med hodet ned mot gulvet. Nei, jeg må oppsøke profesjonell hjelp til denne frykten asap.

Vi ses litt senere, kanskje vi skulle hatt en liten ny meny på bloggen i kveld?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *