Intervju hos min kjære Team solli!

1237492_10154833984720517_2922491807074223569_n

God morgen dere.

For noen uker siden så intevjuet Anja meg fra Teamsolli. Det er så morsomt fordi Anja og jeg har kjent hverandre i veldig mange år, faktisk før vi begge begynte og blogge. Tiden fly, men vi blir liksom ikke helt kvitt hverandre og det liker jeg. Anja er en hærlig jente, derfor er det nå moro at vi begge er blitt kollegaer.

Når gråt du sist? Hvorfor?

Det er ikke ofte jeg gråter, men sist det kom noen tårer så var det etter å ha sett videoen av artisten Mariana Abramovich og Ulay som på tidlig 70 tallet hadde et forhold,

30 år etter dette ble slutt, møttes de igjen. Dette er en del av musikkvideoen hennes, 1.20 sekunder ut i videoen ser man hvordan kjærlighet kan påvirke hverandre. Kjærlighet er så sterkt og så fint, og dette blir virkelig dokumenter i denne videoen. Tenk at du og kjæresten går fra hverandre og det vil ta 30 år før dere møtes igjen? Tenk hvor sterkt dette møte er for dere begge to? Videoen er en must see.

 Hvis du kunne vært en annen person for en dag, hvem og hvorfor?

Da ville jeg vært Donal Trump og innset at jeg var en idiot for så å si at jeg ikke stiller som president kandidat, dratt til friøsren og klipt meg og tatt med meg kona og dratt på en lang feire bort fra all media livet.
Hva er meningen med livet? 

Jeg kan ikke si hva som er meningen med andres liv, men for meg handler det om å ta sjangser, kjenne at du lever og det å kunne gi tilbake til de som ikke har så mye. Jo eldre man blir destor mer bevist blir man på å oppleve mest mulig.

11059452_10155284163050517_5589935758536113267_n

Hva gjør en person til et godt forbilde? 

Forbilder for meg er mennesker som ser mennesket, ikke hva, hvem, hvorfor de er som de er, du ser et mennesker og uansett farge, legning, størrelse på kroppen så skal alle behandles med samme respekt som du gir din mamma.

Om du fikk 100 000 kr, hva ville du brukt det på?

Da hadde jeg satt dem inn på en sparekonto, det eneste jeg mangler da er 1.2 millioner slik at jeg kunne blitt pappa. Jeg har ikke den samme muligheten som alle andre og er det en ting jeg har lyst til i livet så er det å kunne bli far en dag slik som alle andre.

Hva har livet så langt lært deg?

Ikke ta ting for gitt, du må jobbe hardt for å nå målene dine og livet er ikke en dans på roser.

Om ikke blogger, hva da?

Jeg er ikke en person som angrer på ting igrunnen, men kunne jeg gått litt tilbake i tid skulle jeg ønske jeg sendte inn den søknaden jeg hadde på skrivebordet mitt som jeg igrunnen skulle sende inn til skuespillerskole, men det gjorde jeg aldri, dette angere jeg faktisk på den dag i dag.

Hva er negativt og positivt med blogg som yrke?

Det som er negativt er vel folk sin fordommer over at dette har blitt et yrke. Jeg synes det burde vært en aldersgrense for å få lov til å opprette en blogg. Det er alt for mange barn som lager en blogg og de tenker kanskje ikke helt på at dette kommer til å bli liggende ute for alltid. De kan kommer med råd og tips hvor de selv er i en alder av 12 år, helt seriøst, hva vet igjennen en 12 åring om livet?

Det posetive er alle menneskene man møter, reisene man drar på og at kontoret ditt er i en skulderveske uansett hvor du befinner deg i verden.

Tre ting du ikke klarer deg uten ?

Her kunne jeg sikkert sagt ting som mobilen, snapchat , instagram, blogg og kamera, men jeg klarte meg jo uten dette før det ble super poplulært. Jeg klarer meg igrunnen uten det meste, det handler bare omå snu på tankene.

Slik ting er bare matralistiske og det klarer jeg meg fint uten, men det jeg må ha i livet mitt er venner, opplevelser og kreativiteten min.

Hva er det leserne ikke vet om deg?

Det er fint lite for jeg er veldig ærlig og åpen om hvem og hva jeg står for, men det finnes nok et par ting som ikke mine lesere vet og det tror jeg blir for crasy å fortelle på bloggen din, ha ha

Men en ting er at at jeg har en veldig sterk sjettesan, helt sant og det kan freake meg litt ut til tider som da jeg satt hjemme og det var noe som dro hodet mitt bakover. Det var som om noen dra håret mitt for bak. Crasy følelse!

Nå skal jeg kle på meg og sette igang torsdagen. Håper dere alle får en fantastisk dag. Følg meg gjerne på Snapchat@EspenHilton for daglig Hilton rapport. Vi ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Woop woop <3 <3