Nedivektmeny på budsjett (Avocadoegg – frokost)

God morgen dere.

Jeg føler virkelig ukedagene fly forbi oss, men det er vel like greit nå som det er så kaldt og grått ute. Jeg styrer voldsomt hjemme om dagen, nesten like mye som jeg trener. Da finner man ofte på nye sunne oppskrifter slik som denne varme retten, Avocado med egg. Du må gjerne ha bacon eller skinke på også, men jeg tok den uten.

IMG_2519

Start med å dele avokadoene i to og fjern steinen, ta ut litt av avocado»kjøttet» slik at du får plass til egget.

Legg avokadoegget i en ildfast form, pass på silk at egget ikke fallet ut av avocadoen. Stek avokadoeggene på 180 grader i 15- 20 minutter.

Ikke bare vil dette måltidet gjør kroppen din mett lenge, men du vil også få max ut av dagen din fordi det inneholder rikelig med fett og proteiner. Denne oppskriften har jeg fått av kompisen min som er vegetarianer, men den passer til alle som elsker sunne og gode ingredienser.

avocado-egg-4

Tips: Bruk gjerne skinke eller bacon på toppen om du føler for det og denne retten kan ofte bli bedre om den ikke er alt for lenge inne i ovnen, så ta den gjerne ut når egget forsatt er bløt. Jeg drysser krydder som hvitløk og pepper over avocadoegget på slutten.

Ha en fantastisk frokost opplevelse.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *