Uke 6 (sykdom & mote)

Moteuka 2016_Moteforum_2

God mandag dere.

Gjett om jeg er glad for å kjenne at kroppen min er frisk som en fisk, det eneste jeg sitter igjen med nå er en grisenese og litt hoste i halsen. Det betyr at etter en uke på latsiden skal kroppen endelig få trimmet seg igjen. Yazz!

Sist uke var det moteuke, her fikk jeg bare med meg åpningen av moteuken og Moods of Norway siden jeg var syk, formen ble litt bedre på torsdagen så fikk også dratt innom Fam sin visning. Alltid en fryd å se hva crasy Fam Irvoll har laget. Jeg gjorde et morsomt intervju med Sissel i Dagsavisen også, det kan dere se HER.

Siden sist uke var fylt med både sykdom og mye tv-serier, så blir denne uken mer mat, trening og forhåpentligvis en happy frisk uke fylt med masse inspirasjon og kreativitet.

Moteuken: Her var jeg å snakket om selfies, hvordan det er å jobbe med sosiale medier og hvordan vi som er Influencers tenker rundt merkevarebygging og vår egen påvirkningskraft. Jeg takker da aldri nei til å få sitte på scenen med så fine damer som Marianne og Sissel. Dette var veldig moro.

Moteuka 2016_Moteforum_4Moteuka 2016_Moteforum_3

Frokost med Zalando:

unspecifiedunspecified-4unspecified-3unspecified-2

Moods of Norway: 

Oslo Runway 2016_Moods of Norway SS16 Kyst_3Oslo Runway 2016_Moods of Norway SS16 Kyst_19Oslo Runway 2016_Moods of Norway SS16 Kyst_23

House of Fam Irvoll:

Fam Irvoll SS16_House of Fam_Galleri Fineart_5Fam Irvoll SS16_House of Fam_Galleri Fineart_14Fam Irvoll SS16_House of Fam_Galleri Fineart_16Fam Irvoll SS16_House of Fam_Galleri Fineart_17

Alle bildene er lånt fra den hærligste fotografen i byen Hanne Erøy. Hun tar bilder av alt som skjer i Oslo. Hun burde dere følge med på.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

 1. Må si jeg digger både deg og bloggen din, det er en av de få bloggene jeg er innom daglig!
  Så gøy at du kjenner Hanne, jeg husker hun intervjuet meg før første skoledag på barneskolen!

  1. Hei Anne. Er det sant? Så hærlig å høre. Tusen takk. 😀

   Hanne er så flink og hun er også en av de hyggligste menneskene man møter i motebransjen 😀

 2. Hei Espen,

  vil bare gi deg ros for bloggingen og spesielt mystoriene dine! Du er ordentlig morsom og jeg tenker alltid «hvorfor er man ikke bare alltid i godt humør med topp energi sånn som han Hilton». Kjempegøy å følge deg, spesielt når du poster (billige) sunne oppskrifter og treningstips. Ha en topp mandagskveld

  1. Tusen tusen takk Helene, slike meldiger kommer ikke ofte så hver ganng jeg få slik så blir jeg bare så utrolig glad.

   Trening og sunt kosthold gir energi, energi gi meg humor, ha ha. Tusen takk for en hærlig melding. Ha en fantastisk mandag du også